10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Upresniť parametre
Contacto Ihla grilovacia na špíz Meč 29,5 cm Giesser Messer háky na mäso SB karta 12 cm - , 3x
Contacto Ihla grilovacia na špíz Meč 29,5 cm

Ihla na špíz v tvare meča vyrobená z nerezovej ocele a rukoväťou z mosadze. Vhodná na grilovanie mäsa, špekačiek, špízov, zeleniny a iných špecialít ideálne na grile.

môžete mať 09.10 - 11.10

Fackelmann Špajle drevené hrocené 30 cm 35 ks Giesser Messer háky na mäso SB karta 12 cm - , 3x
Fackelmann Špajle drevené hrocené 30 cm 35 ks

Špajle drevené hrocené Fackelmann 30 cm 35 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Giesser Messer háky na mäso SB karta 12 cm - , 3x Giesser Messer háky na mäso SB karta 12 cm - , 3x

môžete mať 09.10 - 11.10

Giesser Messer háky na mäso, SB karta 14 cm - , 3x Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm 4 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm 4 ks Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm 4 ks
Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm 4 ks

Ihla grilovacia na špíz nerez Fackelmann 21 cm 4 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm, 4x Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm 4 ks
Fackelmann Ihla grilovacia na špíz nerez 21 cm, 4x

Ihla grilovacia na špíz nerez Fackelmann 21 cm

môžete mať 09.10 - 11.10

Fackelmann Ihla na roládu nerez 10 cm 10 ks Fackelmann Špajle drevené hrocené 20 cm 100 ks
Fackelmann Ihla na roládu nerez 10 cm 10 ks

Ihla na roládu nerez Fackelmann 10 cm 10 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Fackelmann Špajle drevené hrocené 20 cm 100 ks Fackelmann Špajle drevené hrocené 20 cm 100 ks
Fackelmann Špajle drevené hrocené 20 cm 100 ks

Špajle drevené hrocené Fackelmann 20 cm 100 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Gastrozone Držiak na kukuricu 6 ks Fackelmann Špajle drevené hrocené 20 cm 100 ks
Gastrozone Držiak na kukuricu 6 ks

Držiak na kukuricu Gastro 6 ks

môžete mať 09.10 - 11.10

Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm - Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm -
Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm -

háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm

môžete mať 09.10 - 11.10

Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 14 cm - Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm -
Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 14 cm -

háky na mäso 3ks, SB karta 14 cm

môžete mať 09.10 - 11.10

Masta Povrázok na pečenie 50 m, v dóze Giesser Messer háky na mäso 3ks, SB karta 12 cm -
Masta Povrázok na pečenie 50 m, v dóze

Motúz je vhodný pre potravinárske účely (rolády, údeniny, klobásy, tlačenka) a pre množstvo ďalších kulinárskych výrobkov. Motúz je veľmi pevný. Dĺžka 50 m.

môžete mať 09.10 - 11.10

Stubai Ihla na mäso nerez 19,5 cm Triangle Ihla špikovací nerez 20 cm
Stubai Ihla na mäso nerez 19,5 cm

Ihla na mäso nerez Stubai 19,5 cm, plastová rukoväť

môžete mať 09.10 - 11.10

Triangle Ihla špikovací nerez 20 cm Triangle Ihla špikovací nerez 20 cm
Triangle Ihla špikovací nerez 20 cm

Ihla špikovací nerez Triangle 20 cm

môžete mať 09.10 - 11.10

Westmark Ihla viazacie nerez 18 cm Triangle Ihla špikovací nerez 20 cm
Westmark Ihla viazacie nerez 18 cm

Ihla viazacie nerez Westmark 18 cm

môžete mať 09.10 - 11.10

Westmark Povrázok na pečenie Visose 60 m, 2 ks Westmark Povrázok na pečenie Visose 60 m, 2 ks
Westmark Povrázok na pečenie Visose 60 m, 2 ks

Vynikajúci pre viazanie mäsových rolád, hydiny, zeleniny a pod. Na pečenie, vyprážanie, varenie, grilovanie a naparovanie. Speicální žiaruvzdorná priadze. Dĺžka 60 m. Sada dvoch kusov.

môžete mať 09.10 - 11.10

Westmark Striekačka na mäso nerez 26 cm Westmark Povrázok na pečenie Visose 60 m, 2 ks
Westmark Striekačka na mäso nerez 26 cm

Striekačka na mäso nerez Westmark 26 cm, ihla z nerezovej ocele, silikónový mech a nylonový kefka pre čistenie

môžete mať 09.10 - 11.10

Westmark Vstrekovač na marinovanie 50 ml Westmark Povrázok na pečenie Visose 60 m, 2 ks
Westmark Vstrekovač na marinovanie 50 ml

Ihla na marinovanie Westmark 50 ml, jedinečná vychytávka k priamej aplikácii marinády ostrou ihlou do mäsa – zintenzívňuje chuť mäsa pri ďalšej tepelnej úprave

môžete mať 09.10 - 11.10