Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pôvod: Môžete ju použiť na všetky metódy zalievania: hodiť ju do kávovaru – nezáleží na tom, či je to Melitta alebo Moccamasster – a zapáliť Chemex, Aeropress, V60, French press alebo čokoľvek iné.
Momentálne nedostupné
Názor pražiara: WTF? Ovocná zmes pod ESPRESSO? Ružová espresso zmes je stále dobre známy funk a s najlepším groovom! Skombinovali sme zrná z Etiópie – v pranom a prírodnom spracovaní – a vytvorili tak bláznivé espresso, čo najviac ovocné, s vysokou sladkosťou a sviežou kyslosťou.
Momentálne nedostupné
Názor pražiarne: ZLATÁ STREDNÁ – SLADKÁ, Ovocná Zmes Žlté espresso je sladšia káva ako naša čierna, ovocnejšia, s trochu vyššou kyslosťou.
Momentálne nedostupné
Káva pochádza z brazílskej farmy Fazenda Ambiental Fortaleza, ktorú rodina Croceovcov vlastní už viac ako sto rokov, a je výsledkom miestnej spolupráce medzi Marcusom Croceom a susednými farmami.
Momentálne nedostupné
Značka Fairtrade je zárukou, že pomerne veľká časť peňazí, ktoré spotrebiteľ zaplatí za kávu, ide priamo na plantáž.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu: Etiópia Región: Oromia, Guji, Shakiso Farmár: Tesfaye Bekele Farmy: Suke Quto a Welena Nadmorská výška: 1800 – 1930 m n.
Momentálne nedostupné
Kávové zrná pochádzajú z družstiev, ktoré sú certifikované organizáciou Fair Trade Organic.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu obilia: Rwanda Región: Kigoma, Huye Odroda: Red Bourbon Ošetrenie: prírodné Miesto pestovania: Hodnotenie pri kupírovaní: Chceli sme, aby naše narodeninové menu obsahovalo kávy, ktoré nás sprevádzali od začiatku našej cesty.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu zrna: Guaxupe Brazília, India Odroda: Mundo Novo, Catuai, Parchment Ošetrenie: Miesto pestovania: 500 – 1350 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu: Brazília Región: Alto Mogiana, Sao Paulo Spôsob spracovania: Odroda: Yellow Bourbon Miesto pestovania: 1150 – 1350 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu obilia: Brazília Región: Espirito Santo de Pinhal Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Catuai Amarelo Spôsob spracovania: Prírodný
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu: Brazília Región: Alto Mogiana, Sao Paulo Spôsob spracovania: Odroda: Yellow Bourbon Miesto pestovania: 1150 – 1350 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu obilia: Brazília Región: Espirito Santo de Pinhal Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Catuai Amarelo Spôsob spracovania: Prírodný
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu: Brazília Región: Alto Mogiana, Sao Paulo Spôsob spracovania: Odroda: Yellow Bourbon Miesto pestovania: 1150 – 1350 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu obilia: Brazília Región: Espirito Santo de Pinhal Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Catuai Amarelo Spôsob spracovania: Prírodný
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu zrna: Brazília Región: Alta Mogiana, Jerquara Spôsob spracovania: Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Red Catuai Hodnotenie v šálke: Hodnotenie: 82 / 100 bodov
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu zrna: Brazília Región: Alta Mogiana, Jerquara Spôsob spracovania: Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Red Catuai Hodnotenie v šálke: Hodnotenie: 82 / 100 bodov
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu zrna: Brazília Región: Alta Mogiana, Jerquara Spôsob spracovania: Miesto pestovania: Odroda: Mundo Novo, Red Catuai Hodnotenie v šálke: Hodnotenie: 82 / 100 bodov
Momentálne nedostupné
Krajina pestovania: Brazília Región: Guaxupe, Cerrado Miesto pestovania: 800 – 1350 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu kávy: Keňa Región: Nyeri, Murang'a, Kiambu Spôsob spracovania: umývanie Odroda: SL28, SL34, Ruiru 11 Miesto pestovania: 1600 – 2300 m n.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu kávy: Keňa Región: Nyeri, Murang'a, Kiambu Spôsob spracovania: umývanie Odroda: SL28, SL34, Ruiru 11 Miesto pestovania: 1600 – 2300 m n.
Momentálne nedostupné
Daily Bru je káva, ktorú môžete piť každý deň a každé ďalšie balenie vás prekvapí niečím novým.
Momentálne nedostupné
Daily Bru je káva, ktorú môžete piť každý deň a každé ďalšie balenie vás prekvapí niečím novým.
Momentálne nedostupné
Krajina pôvodu zrna: Brazília, Honduras, Vietnam Miesto pestovania: 500 – 1500 m n.
Momentálne nedostupné