Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
dĺžka: 100 mm Rozmery čepele (D x Š): 75 × 13 mm materiál: nerezová oceľ + plast hmotnosť: 47 g
Elektrikársky zatvárací nôž 336-NH-1 je ideálny na prácu s elektrickými káblami a vodičmi.
môžete mať 10.10 - 11.10
dĺžka: 100 mm Rozmery hlavného noža (D x Š): 75 × 13 mm materiál: nerezová oceľ + plast hmotnosť: 47 g
Elektrikársky zatvárací nôž 336-NH-4 so štyrmi čepeľami je ideálny na prácu s elektrickými káblami a vodičmi.
môžete mať 10.10 - 11.10
materiál: nerezová oceľ + zinok dĺžka: 78 mm rozmery čepele (d x š): 55 × 11 mm hmotnosť: 30 g
Ideálny prvý vreckový nôž na každodenné použitie, zatvárací nôž 130-NZn-1 Fishnet sa nestratí vo vrecku žiadneho dieťaťa.
môžete mať 10.10 - 11.10
materiál: nerezová oceľ + žltý zinok dĺžka: 78 mm rozmery čepele (d x š): 55 × 11 mm hmotnosť: 30 g
Ideálny prvý vreckový nôž na každodenné použitie, zatvárací nôž 130-NZn-1 Fishnet sa nestratí vo vrecku žiadneho dieťaťa.
môžete mať 10.10 - 11.10
dĺžka: 450 mm rám píly z plochej ocele rukoväť z lakovaného dreva
PILANA 450 mm mäsiarska píla sa používa v mäsopriemysle na rezanie kostí.
môžete mať 10.10 - 11.10
Kuchársky nôž EDUARD 15 cm.
Uľahčite si varenie, či už pripravujete mäso na dusenie, ryby alebo zeleninu. Kuchársky nôž Eduard má dokonale ostrú čepeľ, vďaka ktorej je krájanie (takmer) jednoduché. A to sme vám ešte nepovedali, ako dobre padne do ruky.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4
môžete mať 10.10 - 11.10
Kuchársky nôž 15 cm VILEM.
Nie je nôž ako nôž: kvalitu spoznáte na prvý rez. Presvedčte sa, ako ľahko sa krája s dokonale ostrým nožom z nehrdzavejúcej nemeckej ocele. Zoznámte sa s nožom Vilem.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) dĺžka čepele: 15 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 materi
môžete mať 10.10 - 11.10
Kuchársky nôž EDUARD 20 cm.
Poklad. Toto je obľúbený kuchársky nôž každého šéfkuchára s presným ostrením. Doplňte svoju kuchyňu o takýto poklad s kuchárskym nožom Eduard.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) dĺžka čepele: 20 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 materiál rukoväte: odolný lešte
môžete mať 10.10 - 11.10
Kuchársky nôž 20 cm VILEM.
V kuchyni nie je nič lepšie ako kvalitný nôž. Vychutnajte si presné krájanie mäsa a ľahké krájanie zeleniny s kuchárskym nožom Vilem.
Čepeľ: kvalitná oceľ X50CrMoV15 (ISO 1.4116) dĺžka čepele: 20 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 materiál rukoväte: odolný leštený plast
môžete mať 10.10 - 11.10
Rezací nôž 9 cm VILEM.
Aj ten najmenší nôž vo vašej kuchyni musí byť dokonalý, aby ste si mohli vychutnať varenie. Doplňte svoju kuchyňu o príborový nôž VILEM, s ktorým je krájanie (takmer) jednoduché.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) Dĺžka čepele: 9 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 m
môžete mať 10.10 - 11.10
Nôž na pečivo 20 cm EDUARD.
Aj vy milujete čerstvé, dokonale chrumkavé bagety? Bola by škoda krájať ich nožom, ktorý ich drobí. Nakrájajte ich jedným ťahom špičkovým nožom na pečivo Eduard.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) dĺžka čepele: 20 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 materiál ruk
môžete mať 10.10 - 11.10
Nôž na pečivo 20 cm VILEM.
Aj vy milujete čerstvý chlieb s chrumkavou kôrkou? Vybavte svoju kuchyňu nožom, ktorý ľahko odkrojí rovnaké plátky. Kúpte si nôž na chlieb Vilem vyrobený z nehrdzavejúcej nemeckej ocele.
Čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) Dĺžka čepele: 20 cm tvrdosť čepele:
môžete mať 10.10 - 11.10
Rezací nôž 9 cm EDUARD.
Malý, praktický, dokonale ostrý. Nôž na krájanie Eduard sa jednoducho oplatí mať v každej kuchyni. Doplňte si ním svoju kuchyňu a majte vždy po ruke kvalitný nôž na drobné krájanie a porciovanie.
Čepeľ: kvalitná oceľ X50CrMoV15 (ISO 1.4116) dĺžka čepele: 9 cm tvrdos
môžete mať 10.10 - 11.10
Univerzálny nôž 13 cm VILEM.
Jedno majú všetky kuchyne spoločné: obľúbený nôž, ktorý používate na všetko. Nájdite si ten svoj. Dokonale ostrý univerzálny nôž Vilem z nehrdzavejúcej nemeckej ocele.
čepeľ: oceľ triedy X50CrMoV15 (ISO 1.4116) Dĺžka čepele: 13 cm tvrdosť čepele: HRC 55 ±2 mater
môžete mať 10.10 - 11.10
Univerzálny nôž 13 cm EDUARD.
Máte aj vy v kuchyni jeden obľúbený nôž, ktorý používate stále? S univerzálnym nožom Eduard si naň ani nespomenete. Ľahko a presne krája mäso a zeleninu a vydrží vám (minimálne) 10 rokov. Ručíme za to.
Čepeľ: kvalitná oceľ X50CrMoV15 (ISO 1.4116) Dĺžka čepele:
môžete mať 10.10 - 11.10
Rozmetacia stierka APETIT z nehrdzavejúcej ocele.
rozmery: 30 × 3,5 cm materiál: nerezová oceľ
Stierka APETIT je vynikajúci nástroj na roztieranie krému na torty. Je vybavená praktickým pútkom na zavesenie, ľahko sa udržiava, možno ju umývať v umývačke riadu.
môžete mať 10.10 - 11.10