Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Piliny na údenie v príchutiach whisky, red wine, oak sa používajú na údenie studeným dymom, kedy údiaci proces trvá viac ako 10 hodín ( niekedy aj niekoľko dní ). Vďaka zásobníku na piliny môžete premeniť aj Váš gril na udiareň.
môžete mať 27.11 - 28.11
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Čisté prírodné drevené uhlie na grilovanie vhodné na použitie pre všetky typy grilov. Skutočné drevené uhlie ponúkne krásnu chuť a vôňu pripravovanému pokrmu ideálne vo všetkých typoch keramických grilov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pelety Traeger Hickory sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pelety Traeger Mesquite sú vyrobené zo 100% tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pelety Traeger Hickory sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pelety Traeger Cherry sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pelety Traeger Pecan sú vyrobené zo 100% tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Drevená doska na grilovanie a údenie s príchuťou whisky. Potraviny sú priamo na údiacej doske a tým sa môže aróma prenášať priamo do potravín.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 27.11 - 28.11
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 27.11 - 28.11
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 27.11 - 28.11