Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ladislav Tvrdoň v tejto knižke Klasické slovenské a české špeciality ponúka dva tucty typických a chutných československých jedál z hydiny, bravčového mäsa, zeleniny a cestovín.
môžete mať 17.10
Knižní bestseller „Poklady klasické čeké kuchyně“ doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
môžete mať 17.10
Kurča patrí vedľa bravčového bezpochyby k najobľúbenejším druhom mäsa. Možno ich upravovať na nespočetné množstvo spôsobov a na našej planéte by sa pravdepodobne nenašla krajina, kde by na jedálnom lístku chýbal pokrm z kurčaťa.
môžete mať 17.10
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za „lietačkami“ najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu Hotelier.
môžete mať 17.10
Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, či už o oprášenú kuchyňu starých mám, trendové fusion, alebo spoznávanie neznámych etnických kuchýň, sa zaujíma čoraz viac amatérov.
môžete mať 17.10
Kniha prináša skvelé recepty pre deti, ktoré rady varia – a maškrtia!Malí kuchári sa dozvedia, ako vyčarovať teplé syrové guľky, rybací burger, špagetovú omeletu, pomarančový koktail, vianočné venčeky či pečené banány. Najveselšie bude spoločné varenie s rodičmi alebo s kamarátmi.
môžete mať 17.10
Konečne je tu originálna, chutná a skvele vyzerajúca alternatíva tradičných jedno hubiek a obložených chlebíčkov. Autor, mladý kuchár, iskriaci nápadmi ponúka stovku receptov rôznych chutí, s použitím najrôznejších ingrediencií – pikantné aj sladké, s mäsom, zeleninou a ovocím.
môžete mať 17.10
Tieto kuchárky ponúkajú moderné recepty na zdravé a ľahké jedlá. Mnohé z nich sú navyše veľmi nenáročná na prípravu, takže strávite v kuchyni minimum času.
môžete mať 17.10
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni.
môžete mať 17.10
Vaření pro každého! Staňte se šéfkuchařem! S naší kuchařkou to zvládnete i vy. Inspirujte se nápaditými recepty na sváteční menu. Podrobný postup přípravy a praktické rady jsou výborným pomocníkem nejen pro zkušené borce, ale i pro úplné nováčky. Vaření ještě nikdy nebylo snažší!
môžete mať 17.10
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech.
môžete mať 17.10
Slovenské jedlá, tradičné jedlá
môžete mať 17.10
Vyše 2000 receptov teplej a studenej kuchyne, vyskúšané a osvedčené návody a spôsoby na prípravu pokrmov v novej bohato ilustrovanej kuchárke.
môžete mať 17.10
Nechajte sa inšpirovať našimi novými receptami na pečenie koláčov, tort a rôznych sladkostí.
môžete mať 17.10
V knihe Pizza nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako 50 jednoduchých, chutných a lacných pízz.
môžete mať 17.10
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho „božskú“ kuchyňu.
môžete mať 17.10
Anne Willanová spracovala úplne novým prístupom netradičné recepty pokrmov a ich postupy prípravy.
môžete mať 17.10
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.
môžete mať 17.10
Již druhé vydání 2. kuchařky z úspěšné řady Receptů naší rodiny. Obsahuje to nejlepší z vyzkoušených receptů, které zaslali čtenáři do soutěže vyhlášené nakladatelstvím Dona.
môžete mať 17.10
V poradí už 11. diel úspešnej edície Recepty zo Života prichádza s pestrým výberom najrozličnejších receptov, overených čitateľkami a čitateľmi týždenníka Život. Medzi množstvom receptov s autentickými fotografiami nájdete chutné polievky, mäsové, rybacie či hubové jedlá alebo cestoviny.
môžete mať 17.10
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.
môžete mať 17.10
Recepty na rýchle pečenie z úspešnej série našich „minutových receptov“, plnej dobrých a praktických nápadov, pomôžu pripraviť dokonca aj začiatočníkom za 10, 20, nanajvýš 30 minút tie najlepšie dobroty.
môžete mať 17.10
Táto malá zbierka receptov, ktorých základom je ryža, predstavuje ryžu v novej úlohe – ryža tu totiž nie je súčasťou a doplnkom jedál, ale hviezdou stola.
môžete mať 17.10
Každá gazdiná ocení recepty, ktoré využívajú stále dostupné suroviny z domáceho trhu.
môžete mať 17.10