Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý je pr
môžete mať 28.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Skinning Knife je ideálny na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre V
môžete mať 28.11
Mäsiarsky sťahovací nôž Victorinox Skinning Knife 5.8000.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm a rukoväť z dreva Palisandra.
môžete mať 28.11
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky
môžete mať 28.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Sticking Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 25 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a k
môžete mať 28.11
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 28.11
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 28.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má rozšírenú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikr
môžete mať 28.11
Prerážací nôž Victorinox Swibo Butchers Knife predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Jemne pružná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 22 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, s polypropylénovou žltou rukov
môžete mať 28.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 25 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropó
môžete mať 28.11
Nárezový nôž Victorinox Swibo Slicing Knife je ideálny na porciovanie mäsa, či už pečeného, surového i vareného, ale i na krájanie šunky par excellence. Má čepeľ so zaoblenou špičkou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického
môžete mať 28.11
Nôž na paradajky Victorinox 5.0832 s modrou polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou zúbkovanej čepele 11 cm. Zúbkované okraje ideálne na krájanie mäsa, zeleniny a paradajok Vhodný aj do umývačky riadov.
môžete mať 28.11
Nôž na chlieb a pečivo Victorinox 5.1633.21B Brad Knife vhodný na čerstvý, chrumkavý chlieb dokonca aj na krájanie narodeninovej torty. Má čepeľ so zúbkovanou hranou a rukoväť z čierneho polypropylénu. Vhodný do umývačky riadov. Balený v blistri.
môžete mať 28.11
Nárezový nôž Victorinox 5.2000.15 na spracovanie mäsa a šunky, s pevnou čepeľou s hladkou hranou a s rukoväťou z Palisandra.
môžete mať 28.11
Kuchársky nárezový nôž na šunku či mäso Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nerez ocele dlhou 25 cm. Rukoväť je z lešteného palisandrového dreva.
môžete mať 28.11
Kuchársky nôž s fibroxovou modrou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú poži
môžete mať 28.11
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 19 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorin
môžete mať 28.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou a zúbkovanou čepeľou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty
môžete mať 28.11
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.15 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 28.11
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.18 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 28.11
Cukrársky nôž Victorinox 5.2933.26 ideálny na krájanie cukrárskych výrobkov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 28.11
Flexibilný filetovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať
môžete mať 28.11
Filetovací nôž Victorinox 5.3763.20 na precízne filetovanie rýb, diviny alebo mäsa. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 28.11
Čínsky šéfkuchársky nôž Victorinox Chefs Knife 5.4063.18 pre milovníkov ázijskej kuchyne aj pri varení woku, používa sa ako klasický kuchársky nôž – na krájanie zeleniny, mäsa, hydiny, lúpanie ovocia alebo nasekanie byliniek. So širokou čepeľou pripomínajúcou sekáčik s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúce
môžete mať 28.11