Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Či už pre kuchárov alebo mäsiarov: nôž je najdôležitejším nástrojom obchodu v oboch profesiách. Profesionálne nože Victorinox vynikajú vďaka svojim vysokokvalitným, trvanlivým materiálom a ergonomickému dizajnu, ako aj starostlivo vyvinutému účelu. Dĺžka čepele 30 cm
môžete mať 27.11
Zúbkovaný nôž s protišmykovou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 36 cm.
môžete mať 27.11
Typ čepele: zadná hrana píly, špicatý hrotDĺžka čepele: 25 cmS čepeľou z nehrdzavejúcej ocele
môžete mať 27.11
Mäsiarsky kuchársky nôž Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 16 cm. Rukoväť je z lesklého palisandrového dreva. Vhodný na rezanie a spracovanie mäsa.
môžete mať 27.11
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 23 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 26 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s fibroxovou žltou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
môžete mať 27.11
Nárezový nôž so žltou bezpečnostnou fibroxovou rukoväťou Safety Grip a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože Victorinox Safety Grip zabezpečujú užívateľovi zvýšenú ochranu prostredníctvom zvýšeného výbežku rukoväte pri pätke čepele. Bez ohľadu na spracovávanú surovinu zostane ruka chránená aj počas n
môžete mať 27.11
Nárezový nôž s plastovou rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm.
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je ideálny na krájanie a prípravu všetkých druhov mäsa. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm a drevenou rukoväťou.
môžete mať 27.11
Nárezový nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty
môžete mať 27.11
Victorinox 5.5902.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 27.11
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife Fibrox Ideálne na oddeľovanie mäsa, hydiny alebo rýb od kosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm a fibroxovú rukoväť čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkám
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6203.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Sťahovací nôž s modrou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Safety Grip 5.6603.15M je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do
môžete mať 27.11