Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nôž na hydinu s fibroxovou rukoväťou strednej hrúbky. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5903.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
Momentálne nedostupné
Nôž na hydinu Victorinox 5.5909.09S ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny akejkoľvek veľkosti.Ideálna pre hladké a čisté rezy. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 9 cm a rukoväť z plastového Fibroxu oranžovej farby.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6001.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou červenej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavk
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tep
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou a dĺžkou čepele 12 cm.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6508.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6607.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou bielej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6611.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou červenej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s drevenou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavk
Momentálne nedostupné
Vyvrhovací nôž. Vďaka ostrej čepeli smerujúcej nadol budú môcť poľovníci bez námahy pitvať vnútornosti alebo vykosťovať ryby. Rovnako je ideálny na spracovávanie a čistenie čriev v priemyselných závodochspracovávajúcich mäso. Masívna zatupená špička čepele zamedzuje porušeniu vnútorností a podieľa s
Momentálne nedostupné
Mäsiarsky nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 31 cm.
Momentálne nedostupné
Steakový nôž s fibroxovou čiernou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú poži
Momentálne nedostupné
Sťahovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením
Momentálne nedostupné
Sťahovací nôž kolekcie Swibo stredne flexibilný s polypropylénovou rukoväťou. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Flexibilná zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je
Momentálne nedostupné
Kuchársky nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením,
Momentálne nedostupné