10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 34588285

Berlingerhaus Liatinový Pekáč 4,5 l 30 cm Strong Mold Bh-1963

Berlingerhaus Liatinový Pekáč 4,5 l 30 cm Strong Mold Bh-1963

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Pekáč 30 cm / 4,0 l od BERLINGER HAUS Strong Mold (superťažká) Liatina použitá na výrobu je hrubá a ťažká, takže sa akumuluje a udržiava vysokú teplotu. Čierny povrch sa získava vďaka jedinečnému procesu vypalovania liatiny v rastlinnom oleji.
Momentálne nedostupné.
36,51 €
36,51 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Pekáč 30 cm / 4,0 l od BERLINGER HAUS Strong Mold (superťažká)
Liatina, z ktorej je vyrobená, je hrubá a ťažká, aby akumulovala a udržiavala vysokú teplotu.
Čierny povrch bol získaný vďaka jedinečnému procesu vypaľovania liatiny v rastlinnom oleji pri veľmi vysokej teplote (metóda Preseason)
Povrch bol dodatočne oxidovaný, čo znižuje náchylnosť na hrdzavenie.
Pokrievka je tiež celá vyrobená z liatiny.

Vlastnosti výrobku:

  • Panvica na pečenie vyrobená tlakovým liatím tekutej liatiny

  • Špeciálny povlak vyrobený metódou Preseason ( povlak vytvorený pomocou polymerizovaného tuku a oleja) na najlepšiu ochranu pred pripaľovaním a pripálením jedla
  • Odolnosť voči mechanickému poškriabaniu, poškodeniu povlaku, poškriabaniu. Trvanlivosť je vpísaná do liatiny

  • Železné rukoväte poskytujú dodatočnú stabilitu

  • Vynikajúce udržanie tepla po varení

  • Správne udržiavané ( mazané ) vydržia dlhé roky

  • Môže sa používať v rúre a nad ohňom. Vhodné pre všetky typy sporákov: plynové, elektrické, halogénové a indukčné.

  • Ideálne na vyprážanie, pečenie a dusenie

  • Nemožno umývať v umývačke riadu

  • Poskytuje výnimočnú trvanlivosť

  • Celkové rozmery s rukoväťami 37 × 20 × 7 cm

  • Vnútorné rozmery: 30 × 20 cm
  • Hmotnosť – približne 4 kg

  • Objem – približne 4,0 l

Výhody:

Liatinový riad dokonale akumuluje teplo, čo vedie k postupnému a rovnomernému vareniu našich potravín. Majú tiež vynikajúci vplyv na naše zdravie. Vďaka použitiu prírodného materiálu liatiny obmedzujeme množstvo škodlivých látok, ktoré pri používaní iného riadu prenikajú do potravín. Ďalšou výhodou je, že počas prípravy jedla sa z liatinového riadu uvoľňuje malé množstvo železa, prvku, ktorý je pre naše telo nevyhnutný. To je nesporná výhoda najmä pre ľudí, ktorí bojujú s anémiou. Správne udržiavaný (mastný) vydrží dlhé roky.

Návod na použitie:

  • Pred použitím opláchnite a osušte.

  • Po použití umyte kefou.

  • Po vysušení namažte rastlinným olejom.

  • Nepripravujte kyslé potraviny.

  • Neskladujte potraviny.

  • Riad nie je z nehrdzavejúcej ocele. Oxidácia znižuje náchylnosť na hrdzu, ale nezabraňuje jej.