10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 4162899

Eoné kosmetika Olej z kukuričných kľučkov lisovaných za studena, 100 ml

Eoné kosmetika Olej z kukuričných kľučkov lisovaných za studena, 100 ml

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Olej z kukuričných klíčkov LZS je známy svojim vysokým obsahom vitamínu E vrátane Tocotrienolu, taktiež z rodiny vitamínu E. Upozornenie: Obrázok je iba informatívny! ·         Zea mays oil, lisovaný za studena. ·         Český botanický názov: kukurica siata. ·         Surovina do kozmetiky.
Momentálne nedostupné.
8,41 €
Tovar od: INTERKONTAKT
8,41 €

Popis

Olej z kukuričných klíčkov LZS je známy svojim vysokým obsahom vitamínu E vrátane Tocotrienolu, taktiež z rodiny vitamínu E.

Upozornenie: Obrázok je iba informatívny!

· <span style=„font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 7pt; line-height: normal; font-family: " times="" new="" roman“;"="">        Zea mays oil, lisovaný za studena.

· <span style=„font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 7pt; line-height: normal; font-family: " times="" new="" roman“;"="">        Český botanický názov: kukurica siata.

· <span style=„font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 7pt; line-height: normal; font-family: " times="" new="" roman“;"="">        Surovina do kozmetiky.

Tento olej obsahuje:

Vitamín E – Alpha-Tocopherol, Beta-Tocopherol, Gamma-Tocopherol, Delta-T Tocopherol – celkový súčet je 124 mg v 100 gramoch oleja. Tocotrienol – Alpha- Tocotrienol, Beta- Tocotrienol, Gamma- Tocotrienol, Delta- Tocotrienol – celkovo 3,4 mg v 100g oleja. Vysoký obsah vitamínu E je dôležitým antioxidantom pre bunkovú membránu a chráni jej DNA pred poškodením voľnými radikálmi. V porovnaní s olejom z pšeničných klíčkov je obsah vitamínu E v tomto oleji vyšší.

Použitie:

Po pridaní do kozmetiky pôsobí ako zvláčňujúci prostriedok na pokožku, ale aj pri príprave pokrmov za studena.