Saracino Glazúra neutrálna 1 kg
Popis
Zrkadlovú glazúru je najvhodnejšie nanášať na dezerty a torty, ktoré sa môžu zamraziť. Najlepšie je, ak je Podklad pod zrkadlovú polevu mrazený. Poleva sa na takom podklade najlepšie udrží a váš dezert bude vyzerať fantasticky. Túto zrkadlovú polevu je dôležité zahriať (najlepšie vo vodnom kúpeli) na 35 – 40°C. Ak je poleva príliš hustá, pridajte trochu vody. Pripravenú polevu nalejte krúživými pohybmi na chladenú tortu alebo zákusok. Prebytočná poleva stečie mimo, preto by ste mali pracovať nad miskou alebo plechom.
Složení:
Glukózový sirup; sacharóza; voda; zahusťovadlá: agar agar E406, pektín E440; modifikovaný škrob; regulátory kyslosti: Kyselina citrónová E330, citrát sodný E331; konzervačná látka: sorban draselný E202.