10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 24017414

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Celý popis
1,50 €
Tovar od: PHP Trade
1,50 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

2.12.2024 na výdajnom mieste
2.12.2024 na vašej adrese

Popis

Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) – jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku.


Publikácia obsahuje:


 – Pravidlá podľa legislatívy EÚ

 – Zákon o ochrane verejného zdravia

 – Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania

 – Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002

 – Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 – Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 – Systém HACCP v malých prevádzkach

 – Kódex hygienických pravidiel – Potravinový kódex SR

 – Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu

 – Zákon o potravinách

 – Implementácia HACCP v malých firmách