Fruits du Paradis Kypriaci prášok z vínneho kameňa BIO 200 g
Popis
Kypriaci prášok z vínneho kameňa je kypriaci prostriedok obohatený o tzv. vínny kameň.
Čo je vínny kameň a ako vzniká? Vodný kameň (ako už názov napovedá) vzniká pri zrení vína v sudoch a pri nízkych teplotách.
Aký vplyv má vínny kameň na kvasenie? V kombinácii so sódou bikarbónou má jedinečné účinky a vaše cesto bude krásne nadýchané.
Pre koho je kypriaci prášok vhodný a kde ho môžem použiť? Tento prášok do pečiva je vhodný pre vegetariánov a vegánov, dokonca aj pre celiatikov. Môžete ho použiť ako bežný prášok do pečiva (do koláčov, zákuskov, tort…). Jeho výhodou je, že ho stačí použiť menej ako bežného prášku do pečiva, takže jedno balenie vám vydrží oveľa dlhšie.
Zloženie: BIO kukuričný škrob 28,5%, kypriace činidlo: hydrogenuhličitan sodný (E500) 28,5%, okysľujúce činidlo: vínan draselný (čistý vínny kameň) (E336) 43%
Balenie: 200 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 100 kcal |
Tuky | 0,00 g |
z toho nasýtené | 0,00 g |
Sacharidy | 24,80 g |
z toho cukry | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Bielkoviny | 0,10 g |
Soľ | k.A. g |