10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 20081595

FunCakes Zmes bezlepková na red velvet 400 g

FunCakes Zmes bezlepková na red velvet 400 g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Bezlepková zmes na pečenie obľúbenej torty s názvom Red Velvet.
5,60 €
5,60 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

6.9.2024 na výdajnom mieste
6.9.2024 - 10.9.2024 na vašej adrese

Popis

Pre tých, ktorí majú radi zamatovú chuť torty Red Velvet, ale trápi ich celiakia, máme dobrú správu. Teraz si môžete kúpiť aj bezlepkový variant. Výsledkom pečenia je chutná torta alebo skvelé cupcakes s čokoládovou príchuťou. Tortu Red velvet pripravíte nasledovne: Predhrejte rúru na 170 °C (konvekčná rúra 160 °C). Suroviny musia mať izbovú teplotu. Zmiešajte 140 g zmäknutého masla, pridajte zmes a 4 vajcia (200 g) a miešajte strednou rýchlosťou 5 minút do hladkého cesta. Nalejte cesto na vymazaný plech či do formy s objemom cca. Ø18 / 20 cm a pečte koláč uprostred rúry cca. 50 minút. Ihneď po upečení koláč vyberte a nechajte ho vychladnúť na mriežke.

Ak sa vám bude zdať zmes na cesto príliš hustá, môžete pridať trochu vody (až 200 ml).

Farba Red Velvetu po upečení nie je taká „červená“, ako keď sa táto torta pripravuje zo surovín bežným spôsobom. Ak by vám svetlejšia farba nevyhovovala, môžete do hotovej zmesi pridať červené gélové farbivo (max. štvrť lyžičky).

Red Velvet z bezlepkovej zmesi je po upečení vláčna a veľmi chutná. S kombináciou krému z Mascarpone, je tento múčnik dokonalý.

Složení:
cukor, ryžová múka, škrob (Kukurica), zvlhčovadlo: E420, emulgátor: E475, E433, kakao, uvoľňovacie činidlo: E450, E500, regulátor kyslosti: E575, zahusťovadlo: E412, E466, vône, soľ, farba: E120 Predhrejte rúru na 170 °C (konvekčná rúra 160 °C) . Prísady musia mať izbovú teplotu. Zmiešajte 140 g zmäknutého masla, pridajte zmes a 4 vajcia. (200 g) a miešajte pri strednej rýchlosti 5 minút do hladka.. Cesto nalejte na vymastený plech alebo do formy s objemom približne 1,5 litra.. Ø18 / 20 cm a upečte koláč uprostred