Giuliano Tartufi Hľuzovková pasta z čierneho hľuzovky 15% - 80g (SAES80 - Salsa Tartufata)
Popis
Hľuzovková pasta z čierneho hľuzovky 15%
Hľuzovková pasta z čierneho hľuzovky 15% (s 15% letných hľuzoviek) je skutočnou lahôdkou pre chuťové bunky, ideálny ako základ pre hľuzovkové pokrmy. Odporúčame na prípravu lahodných sendvičov alebo ako na dochutenie mäsovým pokrmom a omeliet. Môžete pridať trochu olivového oleja alebo majonézy a pripraviť si lahodný dresing. Tip na servírovanie:
Chlieb (opečený alebo krutóny)
Cestoviny, rizoto, polenta
Plnka na cestoviny (ravioli alebo tortelli) alebo mäso
Grilované, pečené alebo vyprážané mäso
Grilovaná, pečená alebo vyprážaná zelenina (najmä zemiaky, artičoky a baklažán).
Omelety
Pizza
Pečené ryby
Hľuzové pasty sú zďaleka najuniverzálnejšie a najjednoduchšie produkty, ktoré je možné v kuchyni použiť. Odporúčame 15–20 g na porciu. Používajte studenú formu na toasty alebo ohriatu na panvici ako omáčku na cestoviny. V závislosti na vašich preferenciách môžete pripraviť zložitejšie pokrmy pridaním smotany, bešamelu, masla, taveného syra, oleja alebo majonézy.
Zloženie: Šampiňóny (Agaricus bisporus), extra panenský olivový olej, čierny letný hľuzovka (Tuber aestivum Vitt) 15%, slnečnicový olej, čierne olivy, soľ.
Neobsahuje farbivá, arómu ani konzervačné látky.