10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 4660085

GreenFood Nutrition Zero Butter Arašidový krém s bielou čokoládou 400g

GreenFood Nutrition Zero Butter Arašidový krém s bielou čokoládou 400g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Jemný krém z arašidov najvyššej kvality z Argentíny s bielou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje soľ, ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. Okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky – mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
Momentálne nedostupné.
7,91 €
Tovar od: INTERKONTAKT
7,91 €

Popis

Jemný krém z arašidov najvyššej kvality z Argentíny s bielou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje soľ, ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. Okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky – mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Vďaka vynikajúcej orieškovej chuti je Zero Butter zdravou alternatívou k bežným pochúťkam plných cukru a palmového oleja. Zero butter je vynikajúci kombinovať s palacinkami alebo kašou.

GreenFood Zero Butter v bodoch:

  • Bez lepku, farbív a konzervantov
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Bez palmového oleja či iných prímesí
  • Obsahuje belgickú čokoládu najvyššej kvality.
  • Obsahuje arašidy najvyššej akosti pôvodom z Argentíny.
  • Chuť kvality, do ktorej sa zamilujete

Balenie: 400g
Zloženie: arašidy 75%, čokoláda biela 25% (cukor, kakaové maslo 30%, sušené mlieko plnotučné, sójový lecitín, prírodný vanilkový extrakt)

Výživové údaje v 100 g
Energetická hodnota (kJ) 2479
Energetická hodnota (kcal) 592
Tuky 46,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 9,8 g
Sacharidy 26,1 g
- z toho cukry 15,2 g
Vláknina 7,2 g
Bielkoviny 20,4 g
Soľ 0,1 g

Upozornenie pre alergikov: obsahuje arašidy, mlieko, sóju a výrobky z nej, možná krížová kontaminácia: suché škrupinové plody a výrobky z nich (mandle, lieskové a vlašské orechy, …)

Upozornenie na obale:
Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Teplota 0 – 30 ° C (Za špecifických podmienok sa môže pri nižšej teplote ako 15 ° C zraziť kakaové maslo obsiahnuté v čokoláde (výkvet) – objavia sa malé biele bodky. Tento jav nemá vplyv na chuť ani trvanlivosť produktu a po zahriatí zmizne .) Prípadný sediment na povrchu nie je na závadu, jedná sa o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešajte.