10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 4914683

GreenFood Nutrition Zero Butter Arašidový krém s tmavou čokoládou 400g

GreenFood Nutrition Zero Butter Arašidový krém s tmavou čokoládou 400g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Jemný krém z arašidov najvyššej kvality z Argentíny s tmavou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje soľ, ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. Okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky – mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
Momentálne nedostupné.
7,56 €
Tovar od: INTERKONTAKT
7,56 €

Popis

Jemný krém z arašidov najvyššej kvality z Argentíny s tmavou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje soľ, ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. Okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky – mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Vďaka vynikajúcej orieškovej chuti je Zero Butter zdravou alternatívou k bežným pochúťkam plných cukru a palmového oleja. Zero butter je vynikajúci kombinovať s palacinkami alebo kašou. GreenFood Zero Butter v bodoch: – bez lepku, farbív a konzervantov – vysoký obsah vlákniny – bez palmového oleja či iných prímesí – obsahuje belgickú čokoládu najvyššej kvality. – Obsahuje arašidy najvyššej akosti pôvodom z Argentíny. – Chuť kvality, do ktorej sa zamilujete

Balenie: 400g
Zloženie: arašidy 75%, čokoláda tmavá 25% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodný vanilkový extrakt)

Výživové údaje v 100 g
Energetická hodnota (kJ) 2442
Energetická hodnota (kcal) 584
Tuky 46 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 9,7 g
Sacharidy 23,2g
- z toho cukry 11,9 g
Vláknina 8,8 g
Bielkoviny 20,9 g
Soľ 0 g

Upozornenie pre alergikov: obsahuje arašidy a výrobky z nich, sóju a výrobky z nej, možná krížová kontaminácia: suché škrupinové plody a výrobky z nich (mandle, lieskové a vlašské orechy, …)

Upozornenie na obale:
Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Teplota 15 – 30 ° C (Za špecifických podmienok sa môže pri nižšej teplote ako 15 ° C zraziť kakaové maslo obsiahnuté v čokoláde (výkvet) – objavia sa malé biele „bodky“. Tento jav nemá vplyv na chuť ani trvanlivosť produktu a po zahriatí zmizne .) Prípadný sediment na povrchu nie je na závadu, jedná sa o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešajte.