La Plantation Fermentované kampotské korenie 50 g
Popis
Vďaka fermentovaniu v morskej soli ihneď po zbere si zelené korenie zachováva maximálnu čerstvosť a mäkkosť jednotlivých zrniek. Jeho jedinečná aróma ho robí favoritom nielen medzi sušenými koreniami, ale stal sa tiež nevyhnutnou prísadou Michellinských kuchárov, ako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr alebo napríklad Tom Kerridge.
Fermentované korenie má pomerne jemný, komplexný a harmonický nástup s jemnou ovocnou až kvetinovou arómou. Jeho vôňa a unikátna chuť, sprevádzaná jemne pikantným nádychom, pretrváva po dlhú dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexnou vyváženou chuťou, sprevádzanú vôňou medu, sa vám doslova roztancujú na jazyku. Oceníte ho predovšetkým pri príprave jemných omáčok, rýb alebo ako úplne nečakaný condiment na dochutenie hotových pokrmov, najmä steakov.
Fermentované korenie je vyrábané iba a len z toho najkvalitnejšieho čierneho Kampotského korenia z La Plantation – chuť vás doslova ohromí! Skúste grilovanie len so soľou a čiernym korením – budete prekvapení, aké jednoduché je dochutiť steak, dokonca obyčajná bravčová kotleta dostane nový rozmer! Na finálne dochutenie odporúčame Fleur de Sel z Kampotu – gurmánsku soľ najvyššej kvality!