10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 20080568

Ruf Stabilizátor cheesecake

Ruf Stabilizátor cheesecake

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Cheesecake stabilizátor zajistí, že vám oblíbený moučník po vyjmutí z trouby nespadne a zachová si svůj tvar.
Ušetríte 0,10 € 1,10 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
1 €
Ušetríte 0,10 € 1,10 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
1 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
Posledné 3 kusy

6.9.2024 na výdajnom mieste
6.9.2024 - 10.9.2024 na vašej adrese

Popis

Cheesecake je jedinečný tvarohový koláč, ktorý milujú azda všetci. Môžete ho pripravovať vďaka ingredienciám kedykoľvek po celý rok. Ale ktokoľvek, kto už pripravoval cheescake pozná hlavné úskalie: v rúre vyzerá skvelo, ale keď ho po pečení vyberiete, zdá sa, že úplne stráca vzduch.  Vidíte nevzhľadné miesta ktoré sa objavia uprostred a koláč sa vám zrúti. Stabilizátor cheesecake vám s týmto problémom pomôže a koláč už nikdy nebude padať. Na náplň tvarohového cheesecake budete ešte potrebovať: Na plnenie tvarohového koláča: 750 g nízkotučného tvarohu, 150 g cukru, 4 žĺtky, 4 vaječné bielky, 1 balenie vanilkového alebo Bourbon vanilkového cukru, 3 – 4 kvapky RUF citrónovej arómy, 250 ml mlieka (1,5 % tuku). Na cesto: 200 g múky, 1 čajovú lyžičku kypriaceho prášku, 75 g margarínu, 75 g cukru, 1 vanilkový cukor, 1 vajce. Príprava cesta:
Predhrejte bežnú rúru na 175 °C (ventilátor asi 160 °C) a do formy s pružinou (priemer 26 cm) položte papier na pečenie. Teraz zmiešajte múku s práškom do pečiva.  Pridajte margarín, vajce, cukor a vanilkový cukor do misy a krátko premiešajte pomocou elektrického ručného mixéra (hák na cesto). Potom pridajte múku a prášok do pečiva a vytvorte hnetené cesto. Vytiahnite cesto do formy, zatlačte ho k okrajom, aby vznikla 3 cm vysoká hrana. Príprava náplne:
Najprv oddeľte 4 vajcia a zbierajte bielky do samostatnej nádoby. Použite elektrický ručný mixér (šľahač) na zmiešanie vaječného žĺtka, nízkotučného tvarohu, cukru, vanilkového cukru a arómy do pečiva. Potom pridajte stabilizátor na cheesecake. Dobre premiešajte.
Potom rozšľahajte bielky na pevný sneh a pomocou špachtle pridajte do zvyšnej zmesi. Pridajte tvarohovú náplň na cesto, pečte asi 70 minút. Po pečení vyberte koláč z formy, nechajte ho vychladnúť na drôtenej mriežke.

 

Složení:
škrob, modifikovaný škrob, aróma Prášok sa pridáva do pečeného dezertu, aby po vytiahnutí z rúry nespadla., zmiešajte s 250 ml a 750 g tvarohu