Sonnentor Rasca mletá BIO 60 g
Popis
Kmín – „korenie na pečenie a chlieb“ Kmín je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Rasca je najznámejšia ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy. Hnedé semienka prepožičiavajú charakteristickú chuť aj mnohým severoafrickým zeleninovým jedlám – marocká rascová polievka je nepochybne niečo len pre skutočných fanúšikov rasce. Štipka rasce v šaláte je tiež vynikajúca. Zemiaková polievka a tvaroh získajú vďaka rasci výraznú chuť.
Skladujte na suchom a chladnom mieste.Použitie: nátierky, jedlá z jedného hrnca, chlieb, dusené mäso, ryby, hydina, grilovanie, strukoviny, zemiaky, jahňacie mäso, hovädzie mäso, zverina, pečené mäso, nákypy, bravčové mäso, polievky, vegetariánske jedlá
Kuchyňa: česká kuchyňa
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Zloženie: 100% rasca BIO
Balenie: 60 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.