ŽIVINA Indonézskej rendang karí 140 g
Popis
Autentické indonézske kari rendang z čerstvých surovín, vytvorené v spolupráci so šéfkuchárom a reštaurátorom Štěpánom Návratom. Pečie sa pomaly niekoľko hodín, aby bolo krásne mäkké. Z jednej nádoby ľahko a rýchlo pripravíte 6–10 porcií rendangu.
Rendang je slávnostné jedlo indonézskej kuchyne. Pozostáva z hovädzieho mäsa nakrájaného na kocky a duseného s kokosovým mliekom a touto kari pastou. Príprava je trochu podobná českému gulášu alebo francúzskemu hovädziemu burgundskému. Mäso môžete ľahko nahradiť akoukoľvek rastlinnou bielkovinou.
Zloženie: repkový olej, červená cibuľa, drvený kokos, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, koreň galangalu, cesnak, limetkový list, korenie (< 2,4 %). Môže obsahovať stopy orechov, arašidov, sezamu, sóje, zeleru a horčice.
Skladovanie: skladujte mimo dosahu slnečného svetla pri teplote do 25 °C, po otvorení skladujte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 14 dní.
Trvanlivosť: Min. 1 rok
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
1559 Kj / 377 Kcal |
Tuky |
36 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny |
8,1 g |
Sacharidy |
12 g |
Z toho cukry |
3,7 g |
Proteín |
1,7 g |
Soľ |
0,7 g |