10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Attitude Prací gél pre deti bez vône 1050 ml

Attitude Prací gél pre deti bez vône 1050 ml

8 hodnotenia
Prací prostriedok bez vône, ktorý bol vyvinutý špeciálne na pranie bielizne tých najmenších. Rovnako ako pri ostatných produktoch značky ATTITUDE sa aj pri pracom géle môžete 100% spoľahnúť, že obsahuje len látky šetrné k nášmu zdraviu. Skvele vyperie bielizeň celej rodiny. Vysoko koncentrovaný.
12,90 €
0,37 €/pranie
Tovar od: MALL
12,90 €
0,37 €/pranie
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

24.7.2024 na výdajnom mieste
24.7.2024 na vašej adrese

Popis

Použiteľný v práčke aj pre ručné pranie. Možno použiť na prírodné aj syntetické materiály. Je vhodný ako pre bielu, tak pre farebnú bielizeň. Vyrobený z prírodných zdrojov, ekologický, hypoalergénny. Obsahuje viac ako 95 % biologicky rozložiteľných zložiek a to v 100% recyklovateľnej nádobe. Neprítomnosť škodlivých látok je testovaná nezávislým laboratóriom. Certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu.

Vo výrobkoch ATTITUDE nájdete len zložky šetrné k nášmu zdraviu („worry-free ingredients").

Zloženie: voda, 5–15% rastlinné aniónové povrchovo aktívne látky (sodicum coco sulfát), 5–15% rastlinné neiónové povrchovo aktívne látky (lauryl glukozid, myristyl glukosid, kaprylyl glukosid), chlorid sodný, kyselina citrónová, glukonát sodný, benzoát sodný (<0,3%), glycerin, extrakt ze zeleného čaje Camellia sinensis.