10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 48565432

shumee KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 150ml

shumee KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 150ml

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 150ml
17,62 €
Tovar od: Greatstore
17,62 €
Získajte dopravu ZADARMO so

28.11.2024 na výdajnom mieste
28.11.2024 - 29.11.2024 na vašej adrese

Popis

Nádoba na mlieko s rukoväťou z nehrdzavejúcej ocele. Má praktický výtok, ktorý vám umožní odmerať správne množstvo smotany alebo mlieka. Hodí sa na akýkoľvek riad. UŽITOČNÁ – Nádoba na mlieko je vhodná na podávanie alebo ohrievanie mlieka alebo smotany do kávy. Nádoba na mlieko má rozmery 9 × 6 × 6 cm a objem 150 ml. SOLID – Vyrobené z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele v striebornej farbe. Nádoba na mlieko je pevná a odolná. POHODLNÉ POUŽÍVANIE – Má praktický výtok a pohodlnú rukoväť, ktorá uľahčuje prenášanie a nalievanie. PRAKTICKÉ – Nádoba na mlieko je vhodná na šľahanie mlieka, čo umožňuje vytvárať mliečnu penu pre kávy s mliekom, ako je cappuccino alebo latte. DEKORATÍVNE – Koktejl bude krásnou dekoráciou stola a kuchyne. Hodí sa na akýkoľvek riad. Nádoba na mlieko vyrobená výhradne z nehrdzavejúcej ocele. Umožní vám odmerať správne množstvo mlieka alebo smotany pre vašu obľúbenú kávu. Mimoriadne užitočné na servírovanie, ale aj na napenenie mlieka. Vyzerá krásne na stole. Dokonale sa hodí k ostatnému riadu Originálny výrobok českej značky Orion. Ako dokonale napeniť mlieko? Studené mlieko by sa malo naliať do džbánu. Nezabudnite použiť príliš veľa – napenené mlieko zdvojnásobí svoj objem, takže musí mať pre seba nejaký priestor. Mierne nakloňte kanvičku s mliekom a vložte do nej trysku – mala by byť tesne pod hladinou mlieka. Zapnite zariadenie a napente mlieko pomocou kanvice krúživými pohybmi. Tryska by mala vždy zostať tesne pod povrchom. Keď sa mlieko napení a zväčší sa jeho objem, posunieme trysku trochu hlbšie, aby sa zohriala spodná vrstva mlieka. Ideálna teplota je okolo 65°C – 70°C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa, čo mu dodáva sladkú chuť. Vyššia teplota spôsobí, že sa bielkovina zrazí a nestihnete ju speniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne ho nemáte, takže prestaňte ohrievať, keď sa džbán nepríjemne zahreje. Nakoniec zaklopte na kanvičku, aby bublinky mlieka trochu klesli. Pripravený! Do espressa môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.