Fruits du Paradis Palmový cukor BIO 250 g
Popis
Cukor BIO z datľovej palmy sa vyrába z kvetov datľovej palmy, konkrétne z jej nektáru. Podobne ako datľový sirup má palmový cukor jemnú karamelovú chuť. Má tiež nízku glykemickú hodnotu, čo znamená, že zvyšuje hladinu cukru v krvi pomalšie ako bežný cukor.
Je to úplne prírodný produkt, ktorý je bohatý na minerálne látky, ako je draslík, horčík a železo. Je tiež dobrým zdrojom vlákniny, ktorá pomáha udržiavať zdravé trávenie. Okrem toho je v menších množstvách vhodný pre diabetikov ako náhrada bežného cukru alebo umelých sladidiel.
Palmový cukor je vhodný ako prírodné sladidlo do rôznych potravín a nápojov. Môžete ho pridať do sladkých dezertov alebo raňajok a nahradiť ním časť alebo celý repný cukor. Je vhodný aj do čaju alebo kávy, ktorým dodáva mierne karamelový podtón, alebo do limonád.
Zloženie: 100% organický palmový cukor
Balenie: 250 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 387 kcal |
Tuky | 0,20 g |
z toho nasýtené | 0,20 g |
Sacharidy | 93,40 g |
z toho cukry | 93,10 g |
Vláknina | 1,10 g |
Bielkoviny | 1,20 g |
Soľ | 0,35 g |