KINGHoff OCELOVÝ HRNČEK NA MLIEKO 350ml
<span data-mce-style="fon
Popis
Oceľový džbán, ktorý sa dá použiť ako džbán na mlieko na podávanie teplého mlieka na kávu a na napenenie mlieka v tlakových strojoch vybavených parnou tryskou. Ako viete, najlepšie je napeniť mlieko v kovovom džbáne s vhodným výtokom, aby ste dosiahli dobrú konzistenciu mlieka a aby ste ho mohli úhľadne a úhľadne nalievať do kávy. Džbán má výtok z latte art, ktorý je ideálny na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Rozmery: priemer 7,5 cm, výška 9 cm
Objem: 350 ml
Detaily:
- Džbán na mlieko na podávanie a napenenie mlieka
- Má rukoväť a výtok pre ľahšie nalievanie.
- Vo vnútri každých 50 ml praktická odmerná lyžica.
- Originálny produkt českej značky Orion.
Ako dokonale napeniť mlieko?
- Studené mlieko by sa malo nalievať do džbánu. Pamätajte, že by ho nemalo byť príliš veľa – spenené mlieko zdvojnásobí svoj objem, takže musí mať určitý priestor pre seba.
- Mierne nakloňte džbán na mlieko a vložte do neho trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka.
- Zapnite prístroj a krúživými pohybmi napeňte mlieko džbánom. Tryska by mala byť vždy tesne pod povrchom.
- Keď je mlieko napenené a jeho objem sa zväčší, posuňte trysku o niečo hlbšie, vďaka čomu zahrejeme spodnú vrstvu mlieka.
- Ideálna teplota je okolo 65 ° C – 70 ° C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa a dodáva mu sladkú chuť. Vyššia teplota zníži obsah bielkovín a nebudete môcť peniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery umiestnené v džbánoch. Pravdepodobne ho nemáte, takže ho len prestanete ohrievať, keď sa džbán nepríjemne zahreje.
- Na konci klepnite na džbán tak, aby mliečne bubliny mierne klesli. Hotovo! Do espressa si môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.