10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 15928867

KINGHoff OCELOVÝ HRNČEK NA MLIEKO 350ml

KINGHoff OCELOVÝ HRNČEK NA MLIEKO 350ml

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner

<span data-mce-style="fon

Momentálne nedostupné.
20,89 €
Tovar od: Greatstore
20,89 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Oceľový džbán, ktorý sa dá použiť ako džbán na mlieko na podávanie teplého mlieka na kávu a na napenenie mlieka v tlakových strojoch vybavených parnou tryskou. Ako viete, najlepšie je napeniť mlieko v kovovom džbáne s vhodným výtokom, aby ste dosiahli dobrú konzistenciu mlieka a aby ste ho mohli úhľadne a úhľadne nalievať do kávy. Džbán má výtok z latte art, ktorý je ideálny na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Rozmery: priemer 7,5 cm, výška 9 cm

Objem: 350 ml

Detaily:

- Džbán na mlieko na podávanie a napenenie mlieka

- Má rukoväť a výtok pre ľahšie nalievanie.

- Vo vnútri každých 50 ml praktická odmerná lyžica.

- Originálny produkt českej značky Orion.

Ako dokonale napeniť mlieko?

  1. Studené mlieko by sa malo nalievať do džbánu. Pamätajte, že by ho nemalo byť príliš veľa – spenené mlieko zdvojnásobí svoj objem, takže musí mať určitý priestor pre seba.
  2. Mierne nakloňte džbán na mlieko a vložte do neho trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka.
  3. Zapnite prístroj a krúživými pohybmi napeňte mlieko džbánom. Tryska by mala byť vždy tesne pod povrchom.
  4. Keď je mlieko napenené a jeho objem sa zväčší, posuňte trysku o niečo hlbšie, vďaka čomu zahrejeme spodnú vrstvu mlieka.
  5. Ideálna teplota je okolo 65 ° C – 70 ° C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa a dodáva mu sladkú chuť. Vyššia teplota zníži obsah bielkovín a nebudete môcť peniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery umiestnené v džbánoch. Pravdepodobne ho nemáte, takže ho len prestanete ohrievať, keď sa džbán nepríjemne zahreje.
  6. Na konci klepnite na džbán tak, aby mliečne bubliny mierne klesli. Hotovo! Do espressa si môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.