GAAM Pudding 500 g vanilla
GAAM Pudding 500 g vanilla
Popis
Puding od GAAM má nádherne krémovú textúru, ktorá sa pri troche šľahania môže tiež stať vzdušnou a nadýchanou, ak chcete. Puding sa dá jesť priamo tak, ako je, ako výživná a sýta desiata, ale vďaka krásnej textúre a jemnej chuti slúži aj ako dezert.
krásna textúra rýchle a ľahké bohatý na bielkoviny Kto by nemal rád puding? Teraz sa môžete s čistým svedomím vrátiť do detstva v rámci svojho aktívneho a zdravého žitového štýlu. GAAM vám to naozaj uľahčil, všetko, čo potrebujete, je minúta času a trocha vody. Pred tréningom si puding zamiešajte a po návrate domov dajte do chladničky pre skutočne lahodnú desiatu. Alebo prečo to neskúsiť spoločne s rannou kašou? Odporúčané použitie: Ako sýta a výživná desiata alebo v súvislosti s tréningom pre zvýšenú regeneráciu. Zmiešajte odmerku (30 g) prášku s cca 90 ml vody v šejkri. Nechajte v chladničke do požadovanej konzistencie. Tip, ktorý môže pomôcť, je rozmixovať puding pomocou metličky alebo priamo v miske. Tabuľka nutričných hodnôt:
100 g čokoláda vanilka
Energetická hodnota 1514 kJ/362 kcal 1514 kJ/362 kcal
Tuky 5,5 g 5,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g 2,1 g
Sacharidy 16,1 g 16,1 g
z toho cukry 14,3 g 14,3 g
Vláknina 4,4 g 4,4 g
Bielkoviny 59,9 g 59,9 g
Soľ 0,53 g 0,53 g
30 g (1 dávka) čokoláda vanilka
Energetická hodnota 454 kJ/109 kcal 454 kJ/109 kcal
Tuky 1,7 g 1,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g 0,6 g
Sacharidy 4,8 g 4,8 g
z toho cukry 4,3 g 4,3 g
Vláknina 0,3 g 0,3 g
Bielkoviny 18 g 18 g
Soľ 0,16 g 0,16 g Zloženie: Čokoláda: koncentrát mliečnej bielkoviny (mlieko), sušené odstredené mlieko (mlieko), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátory: slnečnicový lecitín, arómy, zahusťovadlo: (e4 , acelsulfám-k. Vanilka: koncentrát mliečnej bielkoviny (mlieko), sušené odstredené mlieko (mlieko), emulgátory: slnečnicový lecitín, arómy, zahusťovadlo: (e466), sladidlá: aspartam, acelsulfam-k.
- Obsahuje zdroj fenylalanínu Upozornenie: Skladujte v suchu, chlade, dobre uzavreté a mimo dosahu detí.