10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 27995295

Emile Henry Forma na pečenie bagiet, 39x24cm, Ľanová, EMILE HENRY

Emile Henry Forma na pečenie bagiet, 39x24cm, Ľanová, EMILE HENRY

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Keramická forma na pečenie bagiet je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše bagety budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Celý popis
Momentálne nedostupné.
Zľava 10 % 108,53 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
96,78 €
Tovar od: KitchenStyle
Zľava 10 % 108,53 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
96,78 €

Popis

Keramická forma na pečenie bagiet je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše bagety budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Výsledkom bude chrumkavá kôrka na povrchu a mäkké a hladké cesto vo vnútri. Upečte si domáce biele, ale aj celozrnné bagely, ktoré vám budú chutiť.

Príprava: Pripravené cesto nechajte pri izbovej teplote prikryté vykysnúť. Po prvom vykysnutí cesto opäť vypracujte a vložte ho do vymastenej formy. Cesto nechajte opäť vykysnúť. Vždy nechajte kysnúť podľa presného času uvedeného v recepte. Ak necháte cesto kysnúť príliš dlho, unaví sa. Tesne pred pečením urobte na povrchu rýchle a hladké rezy nožom. Tieto rezy vytvárajú slabé miesta v kôrke a umožňujú cesto vykysnúť. Uzavretú formu vložte do predhriatej rúry – zvyčajne pri 240 °C. Forma je vyrobená zo špeciálnej keramiky, ktorá udržiava dokonalú vlhkosť počas pečenia. Po upečení odstráňte kryt formy a nechajte bagety vychladnúť, aby bola kôrka krásne chrumkavá.

Materiál: burgundská hlinená keramika vypálená pri 1100 °C. Možno umývať v umývačke riadu.