Perníčky ražné BIO PROBIO 100g fermentované
Perníčky ražné BIO PROBIO 100g fermentované
Popis
raž obsahuje zdravú vlákninu, vitamíny B a E a menej lepku ako pšenica. O žite sa tiež píše v súvislosti s lyzínom – esenciálnou aminokylseninou – ktorého obsahuje vyššie množstvo.
Perníčky sme pred pečením viac ako 12 hodín fermentovali. Fermentácia dodáva jedlu vyššiu nutričnú hodnotu, zvyšuje sa jeho stráviteľnosť a využitie živín. Viac sa o fermentovaných výrobkoch dozviete na našom blogu.
Perníčky pečieme do chrumkava, výborné sú len tak alebo ich môžete zlepiť marmeládou alebo tiež nazdobiť bielkovou polevou.
Zloženie: Múka ražná chlebová *, cukor trstinový práškový *, maslo *, vajcia *, med *, múka ražná celozrnná *, korenie perníkové * 1,2%, škorica mletá *, sóda, soľ morská. * z ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 20 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Priemerné výživové údaje v 100 g
Energia:1730 kJ / 414 kcal
Tuky:12,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny:7,6 g
Sacharidy:66 g
z toho cukry:23 g
Vláknina: 4,8 g
Bielkoviny:6,1 g
Soľ:0,6 g
PRODUKTY POCHÁDZAJÚCE Z EKOLOGICKÉHO POĽNOHOSPODÁRSTVA MAJÚ NA OBALE VYŠŠIE UVEDENÁ LOGÁ