10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 26181408

BRUNBESTE Oceľový džbán na napenenie mlieka 600 ml 2210

BRUNBESTE Oceľový džbán na napenenie mlieka 600 ml 2210

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Oceľový džbán, ktorý nám môže slúžiť ako šľahač na podávanie teplého mlieka do kávy a na napenenie mlieka v kávovaroch na espresso vybavených parnou tryskou.
30,26 €
Tovar od: Shumee
30,26 €

2.12.2024 - 4.12.2024 na vašej adrese

Popis

Oceľový džbán, ktorý nám môže slúžiť ako šľahač na podávanie teplého mlieka do kávy a na napenenie mlieka v kávovaroch na espresso vybavených parnou tryskou. Ako všetci vieme, mlieko je najlepšie napeniť v kovovej kanvici s vhodnou výlevkou, aby sme dosiahli dobrú konzistenciu mlieka a mohli ho pekne a úhľadne naliať do kávy. Džbán má výlevku určenú na latte art, ideálnu na napenenie mlieka a prípravu cappuccina. Materiál: čierna prášková nerezová oceľ Rozmery: priemer 8 cm, výška 11 cm Objem: 600 ml Podrobnosti: – Napeňovač mlieka na servírovanie a napenenie mlieka – Má rukoväť a výlevku na jednoduché nalievanie – Vnútri praktická odmerka po 50 ml Ako dokonale napeniť mlieko? Nalejte do džbánu studené mlieko. Uistite sa, že v džbáne nie je príliš veľa mlieka – pena zdvojnásobí svoj objem, preto musí mať trochu miesta. Džbán mierne naklonite a vložte trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka. Zapnite prístroj a krúživými pohybmi džbánom napenujte mlieko. Keď je mlieko napenené a objemné, posuňte trysku o niečo hlbšie, aby ste zohriali spodnú vrstvu mlieka. Ideálna teplota je približne 65 °C – 70 °C. Pri tejto teplote sa mlieko rozpustí. Pri tejto teplote sa v mlieku rozpustí laktóza, ktorá mu dodáva sladkú chuť. Vyššie teploty spôsobia, že sa bielkoviny zrazia a spenia. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne žiadnu takú nemáte, preto jednoducho prestaňte ohrievať, keď sa džbán začne nepríjemne zohrievať. Nakoniec poklepte na džbán, aby bublinky mlieka trochu klesli. Hotovo! Mlieko môžete pridať do espressa a pripraviť z neho cappuccino, latte alebo inú kávu.