GreenFood Nutrition Chróm Lalmin 60 kapsúl
Popis
Chróm Lalmin sú kvasnice s organicky viazaným Chromem. Prírodný materiál kvasinka je kŕmený Chromem. Tým dochádza k obohacovaniu kvasnice o Chróm a pre ľudské telo tak vzniká lepšie využiteľná forma tohto minerálu.
Chróm vyhľadávajú ľudia orientovaní na:
- Podporu pri nadmernom prejedaní
- Podporu pri neustálej chuti na sladké
- Hladinu krvného cukru
- Obsahuje kanadskú surovinu certifikovanú Kosher a Halal.
- Prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín.
- Prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi.
Balenie: 60 kapsúl
Predpokladaný čas užívania 1 balenie: 60 dní
Odporúčaná denná dávka: užite 1× denne 1 kapsula. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Obsah látok v dennej dávke | 1 kapsula | RHP* |
---|---|---|
Lalmin Cr2000 / z toho chróm | 20 mg/ 40 mcg | 100%RHP * |
*RHP – referenčná hodnota príjmu
Zloženie: Ryžová múka, rastlinná kapsula z hypromelózy (HPMC – Empty Hard capsule from Hypromellose), Lalmin Cr2000 (inaktívna kvasnica – 1 g obsahuje 2 – 2,4 mg chrómu), protispekavé látky: stearát horečnatý, oxid.
Neobsahuje : lepok, laktózu, GMO free – bez genetickej úpravy. Výrobok je vhodný pre vegánov.
Upozornenie na obale: Výživový doplnok. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. U dojčiacich a tehotných je vhodná konzultácia s lekárom. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.
Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v Prílohe II Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 1169/2011 v platnom znení.
GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady č. 1999/2/ES v znení Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000:2018