GreenFood Nutrition Cordyceps extract 90 kapsúl
Popis
Cordyceps je tradičná čínska huba s výraznými účinkami. Ako všetky adaptogény ho pozná každý, kto sa zaujíma o prírodnú stimuláciu, predovšetkým je ale dôležitý pre športovcov a pre všetkých, ktorí hľadajú, ako prírodnou cestou ovplyvniť výkon a vytrvalosť.
Cordyceps vyhľadávajú ľudia orientovaní na:
- Obsah Manitolu 10%
- Hladinu testosterónu
- Imunitu
- Na výkon, vytrvalosť a regeneráciu
Balenie: 90 kapsúl
Predpokladaný čas užívania 1 balenie: 30 dní
Odporúčané denné dávkovanie: užite 1 kapsulu 3× denne s jedlami. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Obsah látok v dennej dávke | 3 kapsule |
---|---|
Cordyceps extrakt 30% | 750 mg |
Zloženie : Cordyceps extrakt 30% (30% Polysachrides), rastlinná kapsula z hypromelózy, plnidlo-ryžová múka, protispekavé látky: Oxid kremičitý.
Upozornenie na obale: Výživový doplnok s rastlinným extraktom. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. U dojčiacich a tehotných je vhodná konzultácia s lekárom. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.
Neobsahuje: obilniny obsahujúce lepok, kôrovce a výrobky z nich, vajcia a výrobky z nich, ryby, arašidy, sójové bôby, mlieko a výrobky z nich, škrupinové plody, zeler, horčicu, sezamové semená, vlčí bôb, mäkkýše a výrobky z nich, oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v Prílohe II Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 1169/2011 v platnom znení.
GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady č. 1999/2/ES v znení Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000:2018