10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 27280673

INDIANA JERKY bravčové Original 25g

INDIANA JERKY bravčové Original 25g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Sušené bravčové mäso zaúdené.
4,30 €
Tovar od: VISO TRADE
4,30 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

8.11.2024 na výdajnom mieste
8.11.2024 - 12.11.2024 na vašej adrese

Popis

Keď vám život nadelia ošípané, utáborte sa a urobte si jarky. Tým sa riadi náčelník celý svoj život. Vďaka tomu dotiahol svoju originálnu receptúru s nezameniteľnou európskou slanou chuťou mäsa k dokonalosti. Sušenie prebieha pozvoľna tak, aby si marinované plátky bravčového mäsa zachovali svoju prirodzenú chuť, šťavnatosť a pružnosť.

  • 100 g výrobku je vyrobené z 225 g bravčového mäsa
  • Vysoký obsah bielkovín
  • Bez cukru a lepku

Zloženie : bravčové mäso, jedlá soľ, morská soľ, bielkovinový SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasničný extrakt, kvasný ocot vínny, korenie, aróma, dymová aróma, cesnak, konzervant: dusitan sodný.

Ďalšie informácie : Mäsový výrobok trvanlivý tepelne opracovaný. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín. Prípadný biely povlak na výrobku nie je na závadu akosti. Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu.

Nutričné hodnoty výrobku: 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1267 317 4%
Energetická hodnota v kcal 300 75 4%
Tuky vg 6,7 1,7 2%
z toho nasýtené vg 2,5 0,6 3%
Sacharidy vg <0,5 <0,5 0%
z toho cukry vg <0,5 <0,5 0%
Bielkoviny (proteíny) vg 59 15 30%
Soľ vg 3,8 0,95 16%

* porcia

** referenčný príjem priemerného dospelého človeka

Výrobca : INDIANA sro ., Na lysíne 658/25, Podolie, 147 00 Praha 4


Ako sa sušia jarky ?

  1. Kusy kvalitného mäsa sú zbavené tukových častí a šliach a nakrájané na tenké plátky.
  2. Mäso je v „masírke“ marinované podľa tajnej receptúry.
  3. Potom je ručne kladené na rošty.
  4. Plátky mäsa sa niekoľko hodín sušia pri rôznych teplotách a nakoniec prírodne údia dymom.
  5. Nasleduje strojné krájanie a potom váženie na vibračnej váhe, rozdelenie do sáčkov s absorbérom kyslíka a všetko je nakoniec zabalené v ochrannej atmosfére. Na záver Jerky prejde výstupnou kontrolou a vrecká sa kompletujú do displejov a kartónov. Celý proces je pod stálym veterinárnym dozorom.