Grada Nakladáme zeleninu - Zdravo, rýchlo, chutne pomocou mliečneho kvasenia
Popis
Baktérie mliečneho kvasenia sú výborným konzervantom a zelenina si vďaka nim uchová množstvo vitamínov a minerálov. Navyše dochádza k vytvoreniu aróm, ktoré vám iné metódy nedoprajú. Presvedčte sa o tom sami tým, že vyskúšate postupy a recepty uvedené v tejto knihe, ktorej obrazový sprievod chuť na vlastnú výrobu určite veľmi povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jej cieľom je naopak predstaviť vyskúšané tradičné aj novšie jednoduché metódy a poznatky biologickej konzervácie zeleniny. Pritom, ako dosvedčuje veľké množstvo receptov v tejto knihe, nakladať nemusíte len kapusta, ako sa mnoho ľudí mylne domnieva, ale takmer všetky druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mať k dispozícii bohatý, naviac veľmi lacný a na prípravu ľahký zdroj vitamínov, enzýmov a ďalších cenných látok, navyše v chutnej, príjemne aromatickej podobe.