Slovart Vášeň pre grilovanie - Najlepšie recepty, rady a techniky
Popis
Nemecké vydavateľstvo prenajalo autorovi, profesionálovi v odbore grilovania, na pol roka dom, kde mohol zdokonaľovať recepty a degustovať s ochutnávačmi výsledky. Vznikla tak kniha o grilovaní s jasnou koncepciou: griluje sa na dobrom drevenom uhlí a používajú sa prísady, ktoré je možné bez väčšej námahy zohnať. Čitateľom sa teda dostáva do rúk „škola grilovania“, založená na rozsiahlych znalostiach, s prehľadne spísanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kúsky hovädzieho, teľacieho, bravčového, hydinového i jahňacieho mäsa, rýb a plodov mora i zeleniny vrátane príloh, omáčok a marinád sú na fotografiách vkusne upravené. Pokrmy dokazujú, že pri grilovaní nie je dôležitá výška vynaložených nákladov alebo pôsobivé doplnky, ale v správnom okamihu urobiť to, čo treba. Odmenou je potom pôžitok z grilovania na najvyššej úrovni.