10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 29940228

Ako nakupovať a spracovávať mäso (Edice Apetit speciál)

Ako nakupovať a spracovávať mäso (Edice Apetit speciál)

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú…
Momentálne nedostupné.
20,20 €
Tovar od: VISO TRADE
20,20 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetite pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a zveriny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doteraz mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstva aj varenia užijete!