10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 38268401

Ako sa robí cidra, calvados, pommeau - Helena Uhrová

Ako sa robí cidra, calvados, pommeau - Helena Uhrová

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu.
Momentálne nedostupné.
16 €
Tovar od: VISO TRADE
16 €

Popis

Spracovanie jabĺk na mušt má už dlhoročnú tradíciu. V poslednej dobe sa stále častejšie spracovávajú jablká na ovocný destilát – jablkovicu. Lenže pozor – jablkovica nie je známy calvados, ten skvelý nápoj tmavo jantárovej farby, jemnej chuti a vône jabĺk! Calvados, to je vznešený príbuzný našej jablkovice. Prečo teda neskúsiť trochu experimentovať a povzniesť náš destilát do ušľachtilého stavu? Krok za krokom vedie k tomuto cieľu čitateľa skúsená odborníčka doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o histórii, príprave a použití nápojov, ako sú cidre, calvados a pommeau. Pripája zaujímavé recepty na jedlá a nápoje pripravené s použitím calvadosu.