Domáca zabíjačka - Klobásy,šunka,pečienka
Domáca zabíjačka - Klobásy,šunka,pečienka
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Klobásy alebo huspenina, šunka či slanina, jaternice alebo jelítka – tie domáce chutia jednoducho lepšie!
Popis
Klobásy alebo huspenina, šunka či slanina, jaternice alebo jelítka – tie domáce chutia jednoducho lepšie! Či už porážate dvojmetrákového pašíka, alebo napríklad len kúpite polovicu prasaťa a chcete sa dozvedieť, ako mäso najlepšie spracovať, ako vyrobiť pár kíl klobás alebo vyúdiť šunku, v tejto publikácii nájdete všetky potrebné informácie, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí spoznať kvalitu mäsa, správne ho porciovať, používať mäsiarske nástroje, zoznámi vás s trikmi profesionálov a všetkým, čo súvisí s výrobou klobás, nakladaním alebo zaváraním mäsa. O domácich zabíjačkách vie skrátka všetko.