Japonská kuchyňa - Beate Mari Jahnke
Japonská kuchyňa - Beate Mari Jahnke
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Kuchyňa Ďalekého východu je zdravá a nemusia sa jej báť ani začiatočníci.
Popis
Kuchyňa Ďalekého východu je zdravá a nemusia sa jej báť ani začiatočníci. Každý recept používa najviac desať surovín, ktoré sa dnes dajú pohodlne zohnať v dobre zásobených obchodoch alebo na internete. Príprava je popísaná krok za krokom. Dozviete sa, ako správne variť ryžu, ako používať miso a dashi, ako šetrne pripraviť mäso, rybu alebo tofu. V kuchárke sú recepty na prílohy, polievky, omáčky, hlavné jedlá aj dezerty. Už sa vám zbiehajú sliny na polievku udon, na bravčové so zázvorom, ryžové guličky s omáčkou teriyaki? Tak rýchlo do kuchyne!