Jaroslav Vašák: Ottova kuchárka veľká hrnčeková 1 - Polievky, mäso, ryby, hydina
Jaroslav Vašák: Ottova kuchárka veľká hrnčeková 1 - Polievky, mäso, ryby, hydina
Popis
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Pomocou hrnčeka, lyžice, či hrsti ľahko odmerajú suroviny a pripravia jedlo pre akúkoľvek príležitosť.
Prvý diel obsahuje napríklad veľa receptov na predkrmy, polievky, nátierky a množstvo ďalších pokrmov z mäsa, rýb a hydiny.
Druhý diel sa venuje receptom z ovocia a zeleniny, obilnín, strukovín a vajec. Rozsiahlu kapitolu tvoria recepty na múčniky, dezerty a cukrovinky.
V obidvoch dieloch však čitatelia nájdu omnoho viac tém, ktoré ich budú inšpirovať pri každodennom varení.
- Dátum vydania: 01. 09. 2022
- Počet strán: 264
- ISBN: 978–80–7451–910–9
- Väzba: Pevná bez přebalu lesklá