10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 20385866

Nová biokuchárka Hanky Zemanovej - 80 receptov!

Nová biokuchárka Hanky Zemanovej - 80 receptov!

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Pôvodná Biokuchárka Hanky Zemanovej vyšla prvýkrát v roku 2005.
Momentálne nedostupné.
28,10 €
Tovar od: VISO TRADE
28,10 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Pôvodná Biokuchárka Hanky Zemanovej vyšla prvýkrát v roku 2005. Hneď potom získala titul Najlepšia kuchárska kniha roku 2006. Odvtedy sa stala bestsellerom medzi zdravými kuchárkami. V roku 2016 vyšla kompletne prepracovaná kniha Nová biokuchárka Hanky Zemanovej. V septembri 2019 vychádza jej aktualizované, už druhé vydanie. Celkom sa predalo cez 45 000 ks! Všetko podstatné v tomto osvedčenom a krásnom bestselleri zostalo, aktualizovali sa však informácie o tom, kde sa dajú nakúpiť biopotraviny, pribudli informácie o tom, ako sa posunul predaj bezobalu ao nových bezobalových projektoch, jemné aktualizácie rozhovorov so zaujímavými osobnosťami a informácie o ochrane prírodnej biodiverzity či zdravom školskom stravovaní. Hankin prístup ukazuje, ako jesť aj žiť prirodzene zdravo av súlade so sedliackym rozumom. Vďaka tomu vám potom zdravé varenie bude pripadať jednoduché a ľahké. Z knihy sa dozviete, ako obohatiť jedálniček a začať používať zabúdané, pritom však skvelé potraviny, ako sú strukoviny, hlavne cícer, fazuľa, červená šošovka, lúpané mungo, plnohodnotné obilniny, ako sú pšeno, cirok, jednozrnká, špalda, pohánka, či netradičná , na slovenskom trhu nové a bezlepkové múky, ako napríklad múku z červenej šošovky či žltého hrachu. V knihe nájdete vyše 80 receptov. Veľa receptov je bezlepkových, vegetariánskych i vegánskych, ale nevyhýbajú sa ani kvalitnému mäsu. Vyskúšajte letnú cuketovo-jahelnú kôprovku, boršč s cícerom, šošovkový burger, placky z hrachovej múky, bezlepkové cookies, jačmenné lievance, alebo napríklad biokurča na kurkume podľa výborného šéfkuchára a nutričného terapeuta Davida Šaška (je členom Aliancie výživových poradcov niektorých, najmä masových receptoch spolupracoval. Kniha je určená ako pre začiatočníkov v oblasti zdravého varenia, tak aj pre pokročilých. Kniha, ktorá patrí do každej rodinnej knižnice, do rúk všetkých záujemcov o ekologickej súvislosti a všetkých milovníkov dobrého a kvalitného jedla!