10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 11453789

Sandor Ellix Katz: Sila prírodnej fermentácie - Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín

Sandor Ellix Katz: Sila prírodnej fermentácie - Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá.
15,78 €
Tovar od: Knihy Daniela
15,78 €
Získajte dopravu ZADARMO so

21.8.2024 na výdajnom mieste
21.8.2024 - 22.8.2024 na vašej adrese

Popis

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.
  • Dátum vydania: 01. 08. 2021
  • Počet strán: 256
  • ISBN: 978–80–8090–201–8
  • Väzba: Brožovaná bez přebalu lesklá