Údenie, nakladanie a konzervovanie mäsa od šunky po rebierka
Údenie, nakladanie a konzervovanie mäsa od šunky po rebierka
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Bravčové, hovädzie, jahňacie, hydinové alebo zverné – zo všetkých týchto druhov mäsa je možné vďaka vhodným receptom pripraviť domáce trvanlivé pochúťky.
Celý popis
Popis
Bravčové, hovädzie, jahňacie, hydinové alebo zverina – zo všetkých týchto druhov mäsa je možné vďaka vhodným receptom pripraviť domáce trvanlivé pochúťky. Autor tejto knihy, skúsený amatérsky mäsiar, ukazuje, ako sa má mäso správne nasoliť, sušiť, údiť a variť. Výsledkom sú lahodné špeciality – najrôznejšie druhy šunky, slanina, rebierka, karé, sušené a údené mäsa. Venuje sa aj správnemu konzervovaniu. Kniha obsahuje viac ako 100 názorných fotografií a celý rad rád, vďaka ktorým sa budete môcť vyvarovať prípadných chýb. Využitie uvedených receptov, presných postupov a rád odborníkov potom bude určite korunované úspechom.