Umenie fermentácie II. Pivo a ďalšie alkoholické nápoje, kváskový chlieb, miso, tofu a tempeh, mäso, ryby a vajcia, premena spoločnosti
Umenie fermentácie II. Pivo a ďalšie alkoholické nápoje, kváskový chlieb, miso, tofu a tempeh, mäso, ryby a vajcia, premena spoločnosti
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Najobsiahlejšia kniha o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom.
Celý popis
Popis
Najobsiahlejšia kniha o fermentácii, čo kedy vyšla, písanú opäť autorovým neodolateľným spôsobom. Ak ste fanúšikmi fermentácie alebo sa o tomto odbore chcete viac dozvedieť, niečo si doma nakvasiť, vybaviť si kuchyňu, osvojiť si naozaj jednoduché postupy, až detektívne si počítať o svete priateľských mikróbov prospievajúcich nášmu ľudskému zdraviu, kulinársky pocestovať po celom svete a stať sa expertom v príprave kvasených potravín od kváskového chleba cez zeleninu po rozličné alkoholy, táto kniha vás nesmie minúť!