10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 29440957

Veľká kuchárka svetových kuchýň, recepty od najlepších šéfkuchárov s vínnym párovaním

Veľká kuchárka svetových kuchýň, recepty od najlepších šéfkuchárov s vínnym párovaním

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Päťdesiatdva šéfkuchárov z najlepších českých a moravských reštaurácií predstavuje svoje recepty vyhlásených svetových kuchýň v kompletných trojchodových menu. Celý popis
Momentálne nedostupné.
25 €
Tovar od: VISO TRADE
25 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Päťdesiatdva šéfkuchárov z najlepších českých a moravských reštaurácií predstavuje svoje recepty vyhlásených svetových kuchýň v kompletných trojchodových menu. A to nie je všetko, v životopisoch šéfkuchárov sa dozvieme, ktorá svetová kuchyňa ich v ich práci najviac inšpiruje a mnoho ďalšieho. Popri tradičných českých receptoch, radených do stredoeurópskej kuchyne, nájdeme recepty s postupmi kuchyne francúzskej, stredomorskej, škandinávskej, blízkovýchodnej, ázijskej, kreolskej a kuchyne amerického steakhousu. Ku každému pokrmu spracovali skúsení šéfkuchári detailný recept so všetkými potrebnými ingredienciami. Svoje pokrmy šéfkuchári pre čitateľov tiež sami vo svojich kuchyniach uvarili a pre inšpiráciu o výslednej podobe servírovali. Všetko sme verne zachytili na celostránkových fotografiách popri receptoch. Jedinečnosť knihy podčiarkuje vínne párovanie renomovaného enológa Hynka Vicha, ktorý na mieru receptom a chutiam osobne vybral ideálne víno. Do úvahy bral ako výslednú chuť pokrmu, tak aj náklady na jednotlivé suroviny. Ďalšia z podmienok pre vínne párovanie bola tiež dostupnosť vybraných vín. Aj to sa podarilo pánovi Vichovi splniť a všetky vína v knihe sú aktuálne dostupné u obchodníkov. V kuchárke na čitateľov čaká viac ako 420 strán receptov, inšpirácie, celostránkových fotografií od skúsených food fotografov a zaujímavé čítanie, ktoré inde nenájdu. To všetko s tlačou na belostnom kriedovom papieri av kvalitnej pevnej väzbe podčiarkuje prémiovosť publikácie.