10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 29777359

Fortuna Technológia prípravy pokrmov 3 - 2. vydanie

Fortuna Technológia prípravy pokrmov 3 - 2. vydanie

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Celý popis
Momentálne nedostupné.
14,30 €
Tovar od: VISO TRADE
14,30 €

Popis

Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadenia gastronomickej výroby, na uchovanie potravín a pokrmov, požiadavky na bezpečnosť práce. Ďalej popisuje spracovanie potravín a prípravu polievok a omáčok. Druhý diel sa zaoberá prílohami a hlavnými pokrmami. Tretí diel sa venuje príprave pokrmov z hovädzieho, teľacieho, bravčového, ovčieho a králičieho mäsa, z vnútorností az mäsa mletého. Štvrtý diel popisuje pokrmy z hydiny, rýb a zveriny. Piaty diel je venovaný studenej kuchyni. Učebnice majú schvaľovaciu doložku MŠ SR SR.