Czech Virus Slovak Vírus MPS-5 Pre 1000 g vanilka
Popis
MPS-5 PRO je vytvorený na základe štúdií, ktoré odporúčajú kombináciu rôznych zdrojov bielkovín ako najlepšiu možnú voľbu pre maximálny anabolizmus. Natívny srvátkový proteín CFM (koncentrát) Metóda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrácia so skríženým tokom, ktorá prebieha cez špeciálne keramické filtre, ktoré prepúšťajú iba srvátkový proteín bez ďalších nežiaducich zložiek. Šetrne oddeľuje bielkoviny zo srvátky od denaturovaných bielkovín, mliečneho tuku a laktózy. Týmto spôsobom si zachováva proteín maximum bio-aktívnych frakcií a má vysokú biologickú účinnosť. Proces je úplne bez chémie! Koncentrát ponúka maximálny obsah cenných bioaktívnych frakcií v proteíne. Natívny mliečny proteín (micelárny kazeín) Natívny mliečny proteín je zdrojom micelárneho kazeínu, ktorý uvoľňuje bielkovinu postupne (až niekoľko hodín). Zo štúdií jasne vyplynulo, že je prídavok micelárneho kazeínu k srvátkovému proteínu veľmi vhodný a táto kombinácia je vhodná pre maximalizáciu svalových prírastkov. Kazeín je štandardne známy ako bielkovina vhodná najmä na noc, podľa štúdií je ale táto kombinácia vhodná práve po tréningu pre maximálne výsledky. Natívny srvátkový proteín CFM (izolát) Izolát spracovaný metódou CFM (metóda popísaná vyššie) ponúka maximálne množstvo bielkovín s takmer nulovým obsahom tuku a sacharidov. Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny Hydrolyzát nie je v tomto produkte pridaný pre extrémne rýchlu absorbciu (ako je u Hydra zvykom), ale pre naštartovanie stimulácie trávenia bielkovín. Vaječný albumín Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie, než srvátkový proteín). Má vysokú biologickú hodnotu a ponúka kompletný profil esenciálnych aminokyselín, ktorými dopĺňa spektrum tohto blendu. Pridané enzýmy a skvelá chuť Proteíny značky Czech Virus sa vyznačujú originalitou a inováciami (napríklad prvé použitie probiotík v proteínoch u CZ značiek u Pure Elite CFM). Z tohto dôvodu sme k blendu proteínov založenom na poznatkoch zo štúdií pridali enzýmy, ktoré ešte viac pomôžu s maximálnou využiteľnosťou proteínu. Pridali sme Tolerase L, Papain a Bromelain (viac informácií o jednotlivých enzýmoch nižšie). K tomu všetkému je chuť veľmi príjemná s očakávanou štruktúrou vďaka micelárnemu kazeínu. Použité látky CFM srvátkový koncentrát (43 % bielkovín produktu)Najaktívnejšia forma srvátkového proteínu. Vysoká biologická hodnota a rýchla vstrebateľnosť. Natívny mliečny proteín (38% bielkovín produktu)Prírodný zdroj micelárneho kazeínu a srvátkového proteínu. Vyznačuje sa postupným uvoľňovaním bielkovín. CFM srvátkový izolát (9% bielkovín produktu)Najkoncentrovanejšia a najčistejšia forma srvátkovej bielkoviny na trhu. Vysoký obsah bielkovín, minimum tuku a laktózy. Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny (5 % bielkovín produktu) Naštiepená (predtrávená) bielkovina, ktorá napomáha stimulovať trávenie bielkovín. Vaječný albumín (5% bielkovín produktu)Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie, než srvátkový proteín). Tolerase LEnzym kyslej laktázy, ktorý prevádza laktózu na glukózu a galaktózu. Tolerase L je kyslá laktáza, ktorá prevádza laktózu na glukózu a galaktózu. Enzým pochádza zo špeciálneho kmeňa huby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita pri nízkom pH (3,5 – 5,5) robí túto laktázu obzvlášť účinnú pri trávení laktózy v žalúdku a je preto ideálna pre použitie vo výživových doplnkoch ako pomoc pri trávení. PapainPapain je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v šťave nezrelých plodov a latexu papajovníka (Carica papaya). Papaín hydrolyticky štiepi peptidy, amidy aj estery. Bromelaín je enzým, ktorý je obsiahnutý v prírodných produktoch. Je vyrábaný zo stopky ananásu a líši sa od enzýmu, ktorý je obsiahnutý v plode. Štiepi bielkoviny a zráža mlieko. Ďalšie použité látkyAróma (podľa príchuti), prášok z bielej čokolády (príchuť Vanilla Ice Cream), odtučnený kakaový prášok (príchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xantánová guma. Odporúčané dávkovanie:
rozmiešajte 1 dávku (30 g) v 300 ml vody alebo nízkotučného mlieka
použite mixér alebo šejker
v závislosti na dennej potrebe bielkovín užívajte 2–3 dávky denne Tabuľka nutričných hodnôt:
vanilková zmrzlina 30 g 100 g
Energia 112 Kcal / 469 kJ 372 Kcal / 1564 kJ
Tuky 1,7 g 5,7 g
- z toho nasýtené 0,8 g 2,7 g
Sacharidy 2,1 g 7,0 g
- z toho cukry 2,1 g 7,0 g
Bielkoviny 22 g 73 g
Soľ 0,43 g 1,44 g
Tolerase L 600 FCC** 2000 FCC
Tráviace enzýmy 25 mg 84 mg
Tolerase L 12,5 mg 42 mg
Tolerase L 12,5 mg 42 mg
čokoláda-pralinka 30 g 100 g
Energia 105 Kcal / 442 kJ 351 Kcal / 1474 kJ
Tuky 1,3 g 4,3 g
- z toho nasýtené 0,6 g 2,0 g
Sacharidy 1,4 g 4,7 g
- z toho cukry 1,3 g 4,3 g
Bielkoviny 22 g 73 g
Soľ 0,43 g 1,43 g
Tolerase L 600 FCC 2000 FCC**
Tráviace enzýmy 25 mg 84 mg
Tolerase L 12,5 mg 42 mg
Tolerase L 12,5 mg 42 mg ** Food Chemicals Codex, jednotiek laktázovej aktivity Zloženie: Čokoláda-pralinka: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér: slnečnicový lecitín), Natívny mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kasey izolát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielkov, Odtučnený kakaový prášok, Aróma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza) , Bromelaín, Mikrogranulovaná galaktozidáza (laktáza Tolerase L). Alergény: mliečna bielkovina, laktóza, sója (zo sójového lecitínu) Vanilková zmrzlina: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizér: slnečnicový lecitín), Natívny mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM lecitín), prášok z bielej čokolády (sukróza, kakaové maslo, mliečny prášok), Hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizér: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielkov, Aróma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza) : Papaín, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase L). Alergény: mliečna bielkovina, laktóza, sója (zo sójového lecitínu) Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok vyrobený v závode spracovávajúcom mlieko, vajíčka, sójové bôby, kôrovce, rybí olej, orechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy.