FitStream Údené kešu (200g)
Popis
PREHĽAD POUŽITIA
Údené kešu sú vysoko výživné, s bohatým obsahom na vitamíny a minerály, ktoré Vaše telo potrebuje. Pravidelná konzumácia kešu dodá telu živiny, bielkoviny, zinok i horčík, ktorých prísun je často v bežnej strave podceňovaný. Práve nedostatok horčíka môže za rôzne kŕče v svaloch, únavu a nedostatok energie. Už dve hrste kešu týždenne, dokážu znížiť riziko rakoviny. Nahraďte rôzne vitamínové a výživové tabletky pravidelnou konzumáciou údených kešu a sami posúďte, ako tieto chutné orechy prispejú k Vášmu zdravšiemu JA!
SKVELÉ ZLOŽENIE
FitStream údené kešu obsahujú až z 98% jadrá kešu orechov, čím sa radia medzi prémiové a najmä kvalitné produkty bez pridaných látok. V ponuke sú údené kešu v 200g balení a v skvelej chuti. Obsahujú množstvo bielkovín, vápnika, horčíka i železa.
KEŠU MAJONÉZA
Počuli ste už o kešu domácej majonéze? Práve kešu majonéza je skvelá na dochutenie wrapov, šalátov, grilovaného mäsa či zeleniny. Na túto majonézu, ktorá pochádza z grécka sú údené kešu orechy ako stvorené. A najlepšie na tom je, že si ju rýchlo pripravíte s použitím FitStream mixéra. Potrebujete údené kešu, trochu vody, citrónovej šťavy, cesnak a himalájsku soľ na dochutenie. Všetko spolu v priebehu pár sekúnd rozmixujete s FitStream mixérom a skvelá domáca kešu majonéza je na svete.
ŠALÁT S KEŠU
Údené kešu ozvláštnia Vaše jedlo a navyše výborne chutia. Pridajte do svojho šalátu kešu, či už podrvené, alebo vcelku, olivový a balzamikový olej a skvelý šalát máte hotový. Ku kešu sa výborne hodí aj kozí syr a aj červená repa.
ZNIŽUJÚ RIZIKO VZNIKU CUKROVKY
Kešu pôsobia na udržiavanie stabilnej hladiny cukru v krvi. Sú prírodným liekom v rámci prevencie pred vznikom cukrovky a kolísavého cukru. Najlepšie výsledky má kešu vtedy, ak sú v rámci konzumácie použité namiesto rafinovaných sacharidov. Preto pravidelná konzumácia kešu orechov priaznivo pôsobí z preventívneho hľadiska pri možnom vzniku cukrovky.
PREVENCIA PROTI RAKOVINE
Orechy, kešu nevynímajúc, sú bohaté na antioxidanty. Chránia telo pred oxidačnými procesmi, v dôsledku ktorých môže byť telo vystavené riziku zápalu, ale aj rôznych ochorení, medzi ktoré patrí aj rakovina. Kešu má výrazné pozitívne účinky pri prevencii rakoviny pečene a hrubého čreva.
PREVENCIA PROTI ANÉMII
Kešu orechy podporujú vznik červených krviniek. Práve nedostatok červených krviniek spôsobuje u človeka anémiu, ktorá je radená medzi najčastejšie krvné poruchy. Anémia býva spojená s únavou, nedostatkom energie, nekvalitným spánkom, zhoršenou kvalitou vlasov, zubov, nechtov, a pod. Zlepšenie anemických stavov, ako aj zvýšenie hladiny železa v krvi sa dá docieliť konzumáciou kešu orechov.
ZMIERŇUJÚ NEPRÍJEMNÉ BOLESTI HLAVY
Trápia Vás migrény alebo bolesti hlavy? Neuveríte, ale liekom na tieto potiaže môže byť konzumácia údených kešu. Tie nielen pozitívne vplývajú na mozog a všetky procesy, ktoré sa v ňom odohrávajú, ale zmierňujú i bolesti hlavy spôsobené náhlym poklesom cukru.
ZLOŽENIE:
jadrá kešu orechov 98%, dymová aróma 2%, repkový olej
PRIEMERNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g (% NA 100 g*):
- Energia 2 272 kJ/543 kcal (27)
- tuky 42,8 g (61)
- z toho nasýtené 7,14 g (36)
- sacharidy 34,3 g (13)
- z toho cukry 8,6 g (9,5)
- vláknina 2,9 g (-)
- bielkoviny 17 g (34)
- soľ 0,03 g (0,5)
*Referenčný príjem priemer. dospelého (8,400 kJ/2,000 kcal)
Krajina pôvodu: Česko
SKLADOVANIE: skladujte v suchu pri teplote 18–22°C a relatívnej vlhkosti najviac 65%.
MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ: uvedená na obale
VYROBENÉ PRE:
FitStream, s.r.o.
Valentiniánova 8
851 10 Bratislava