INDIANA JERKY Pork 25 g
Popis
Jerky všeobecne označuje surové mäso, z ktorého je odstránený tuk a následne je nakrájané a vysušené. Indiana Jerky ako taká potom náš náčelník vyrába podľa starých indiánskych receptúr. Indiana Jerky sú tenko nakrájané plátky chudého mäsa, ďalej marinované, sušené a zaúdené. Sušenie prebieha niekoľko hodín tak, aby si východisková surovina zachovala ako prirodzenú chuť mäsa, tak aj svoju šťavnatosť a pružnosť. Pre športovcov alebo zdatného výletníka nie je zdravšie, rýchlejšie a výživnejšie desiaty ako vrecko Indiana Jerky. Je to ľahká, na dotyk nemastná pochúťka, ktorá obsahuje až 73% proteínov a len minimum tuku. Na výrobu bol zvolený závod, ktorý spĺňa najprísnejšie hygienické normy. Tu je Jerky vyrábané na strojoch v majetku firmy Indiana sro .. Prednosti:
minimálne 50 % bielkovín maximálne 4 % tuku minimum cukru bez lepku bez pridaných glutamátov soľ z mŕtveho mora Tabuľka nutričných hodnôt:
25 g 100 g
Energetická hodnota v kJ 254 1015
Energetická hodnota v kcal 60 240
Tuky vg 1 4
z toho nasýtené vg 0,4 1,6
Sacharidy vg 0,25 1
z toho cukry vg 0,03 0,1
Bielkoviny (proteíny) vg 12,5 50
Soľ vg – max (Less Salt produkt) 1 (0,35) 4 (1,4) Zloženie: mäso, jedlá soľ, soľ z mŕtveho mora, cukor, bielkovinový sójový hydrolyzát, kvasničný extrakt, vínny ocot, farbivo: karamel, dextróza , korenie, maltodextrín, cesnak, aróma, dymová aróma, konzervant: dusitan sodný. Upozornenie: Odporúčané skladovacie teploty sú +5 až +30 °C. Minimálna doba trvanlivosti 12 mesiacov. Každé balenie obsahuje absorbér kyslíka, ktorý zachováva chuť a arómu bez akejkoľvek negatívnej kontaminácie po celú dobu trvanlivosti produktu.