SUKRIN Icing - prírodná náhrada práškového cukru
Popis
Výrobca :
Funksjonellmat (Nórsko)
Storgata 10
2000 Lillestrøm
Sukrin Icing
Hmotnosť: 400g
Skladovanie: v suchu pri izbovej teplote
Zloženie: Sladidlá erytritol, steviol-glykozid
Skladovanie: v suchu pri izbovej teplote
Množstvo hlavnej zložky v %: 100%
Krajina pôvodu: Dánsko
Výživové údaje:
Energetická hodnota 0 kJ/kcal
Tuky 0 g
-z toho nasýtené 0 g
Sacharidy 100 g
-z toho cukry 0 g
-z toho erytritol 100 g
Vlákniny 0 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g
Alergény: Obsahuje sladový extrakt z jačmeňa. Jačmeň obsahuje lepok, ale množstvo lepku v konečnom výrobku je hlboko pod bezlepkovou hranicou 20 ppm.
Je to erythritol, ktorý sa nachádza v zrelom ovocí najmä v hruškách a melónoch. SUKRIN sa získava z čistého prírodného cukru prírodným procesom kvasenia, ktoré poznáme napr. pri výrobe jogurtu. Neobsahuje žiadne prídavné a podporné látky.
SUKRIN Icing sa vynikajúco hodí ako posýpka na koláč, na prípravu čerstvej zmrzliny a
ovocných krémov, smoothies, mafinov, marcipánu a cukrových
polev. Rovnakým dielom SUKRIN icing, vody a vaječného
bielka dosiahnete klasickú sladkú cukrovú polevu. Vymiešaním
SUKRIN icing s citrónovou šťavou dosiahnete osviežujúcu
glazúru na koláče a torty.