Reflex 3D Proteín 1800 g vanilla
Reflex 3D Proteín 1800 g vanilla
Popis
3D PROTEÍN Nástupca Peptide Fusion je tu a svojho legendárneho predchodcu dokonca prekonáva! 3D Proteín od Reflex Nutrition je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45. Vznikol tak doslova úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ponúkajúceho výnimočné výživové parametre a 77% obsah bielkoviny pri všetkých príchutiach – žiadny iný viaczložkový proteín s týmto zložením nič také ponúknuť nemôže. Hlavné benefity produktu:
Obsah troch unikátnych zdrojov proteínu: natívne srvátkové bielkoviny, micelárneho kazeínu a izolátu vaječnej bielkoviny v ideálnom pomere 45:45:10
Tri rôzne fázy trávenia: pomalá, stredná a rýchla
77 % obsah bielkoviny pri všetkých príchutiach
Obsah troch typov priateľských probiotík
Natívny srvátkový proteín a kazeín z mlieka od kráv z európskych chovov živených výhradne trávou = maximálna možná účinnosť a čistota 45 % Natívny srvátkový proteínRýchlo uvoľňovaný proteín, ktorý je bezprostredne trávený a do tela sa tak takmer okamžite dostávajú potrebné živiny. Pochádza z mlieka z európskych chovov živených výhradne trávou a vďaka natívnej technológii ide o najčistejšiu a najviac prírodnú formu srvátkového proteínu, ktorá existuje. Je vo svojej prirodzenej, prírodou vytvorenej a nedotknutej podobe z čerstvého mlieka . Pri natívnej technológii je najväčším umením extrakcia čistých srvátkových molekúl priamo z čerstvého mlieka bez poškodenia proteínu. Výhodou je tiež jedna pasterizácia – bežne sa pasterizuje dvakrát, kvôli čomu dochádza k denaturizácii proteínových molekúl. Celý proces spracovania navyše prebieha pri iba desiatich stupňoch celzia . Výroba proteínu Native Whey je bezpochyby jedným z najdrahších a časovo najnáročnejších spôsobov spracovania, špeciálne, keď musí prebiehať v súlade so striktnou normou ISO9001. Preto si na neho môže technologicky trúfnuť len pár mliekarní na svete a práve preto ide o formu, ktorá je u proteínu taká vzácna, a ktorá prináša výsledky, aké by u bežného proteínu získaného zo srvátky neboli vôbec možné. Native Whey obsahuje viac aminokyselín s rozvetveným reťazcom, až o 16% viac L-Leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a skoro o 40% viac cystínu ako bežný srvátkový proteín.45 % Micelárny kazeínMicelárny kazeín je v tele trávený pomaly, vďaka čomu zaisťuje postupný a stály prísun aminoky. Rovnako ako natívny srvátkový proteín aj kazeín pochádza z európskych chovov – firma Reflex Nutrition nedováža mliečne alebo srvátkové produkty z USA, pretože je tam hojne rozšírené používanie rastových hormónov a antibiotík. Pri výrobe je taktiež použitá ultra jemná filtrácia a nízke teploty na zachytenie každej proteínovej molekuly, ktorá sa v čerstvom mlieku vyskytuje, v jej prirodzenej a neporušenej podobe, zatiaľ čo sa vyfiltruje nepotrebný tuk a cukry. Výsledkom je čistý, nedenaturovaný, natívny micelárny kazeín špičkovej kvality.10 % Izolát vaječnej bielkovinyVaječné bielky sú vedľa srvátkového proteínu so svojou výživovou hodnotou 100 a stredne rýchlou dobou trávenia druhou surovinou na špici obľúbenosti priaznivcov kultúr. Izolát vaječnej bielkoviny sa už v proteínoch kvôli vysokej cene ako hlavná zložka nepoužíva, zároveň ale jeho kvalitu prekoná len máločo, a preto je obsiahnutý aj v 3D Proteine.Patented LAB2PRO a Lactobacillus rhamnosus patentovanej značky LAB2PRO. Baktérie sú vypestované pomocou špeciálnej technológie, vďaka ktorej získavajú ochranu, ktorá zaisťuje, že sa do zažívacieho traktu dostanú nepoškodené. Odporúčané dávkovanie:
rozmiešajte 35 g (približne 3 zarovnané 25 ml odmerky*) s 350 ml v shakeri alebo mixéri pre dosiahnutie jemnej konzistencie
pre silnejšiu, krémovejšiu alebo intenzívnejšiu chuť, rozmiešajte s menším množstvom vody alebo mlieka
konzumujte 2–3 dávky denne
*odmerka počas transportu môže posunúť ku dnu Tabuľka nutričných hodnôt:
100 g čokoláda vanilka
Energetická hodnota 1460 kJ / 344 kcal 1475 kJ / 347 kcal
Tuky 1,0 g 0,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g 0,4 g
Sacharidy 5,5 g 6,5 g
- z toho cukry 2,0 g 2,5 g
Bielkoviny 77 g 78 g
Vláknina 2,5 g 2,0 g
Soľ 0,85 g 0,95 g
Bifidobacterium bifidum 600 mil. KTJ 600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus 600 mil. KTJ 600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus 600 mil. KTJ 600 mil. KTJ
35 g čokoláda vanilka
Energetická hodnota 511 kJ / 120 kcal 516 kJ / 122 kcal
Tuky < 0,5 g < 0,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g 0,1 g
Sacharidy 1,9 g 2,3 g
- z toho cukry 0,7 g 0,9 g
Bielkoviny 27 g 27 g
Vláknina 0,9 g 0,7 g
Soľ 0,3 g 0,33 g
Bifidobacterium bifidum 210 mil. KTJ 210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus 210 mil. KTJ 210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus 210 mil. KTJ 210 mil. KTJ *1 dávka zodpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 dávok. KTJ – Kolónie tvoriacich jednotiek v dobe výroby
Zloženie:
Čokoláda: 3D proteínová zmes (94 %) (45 % micelárny kazeín, 45 % natívny srvátkový proteín), proteínový izolát (vaječný bielok) (10 %), kakaový prášok, aróma, zahusťovadlo celulózová guma, sladidlá (sukra , LAB2PRO probiotické kultúry (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispekavá látka oxid kremičitý.
Vanilka: 3D proteínová zmes (95 %) (45 % micelárny kazeín, 45 % natívny srvátkový proteín), proteínový izolát (vaječný bielok) (10 %), aróma, zahusťovadlo celulózová guma, sladidlá (sukralóza, steviol-gly , LAB2PRO probiotické kultúry (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispekavá látka oxid kremičitý.
Upozornenie:
Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nenahrádza pestrú stravu. Skladujte v chlade a suchu. Po otvorení a použití vždy pevne zaskrutkujte viečko. Skonzumujte do 3 mesiacov od otvorenia. Môže obsahovať stopy kôrovcov, rýb a lepku.
Obohatená potravina, so sladidlami.